Στις 10/7 ενημέρωση ΚΟΙΠΑΠ για εγγραφές στους Παιδ. Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ
Κοινωνία

Στις 10/7 ενημέρωση ΚΟΙΠΑΠ για εγγραφές στους Παιδ. Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Την προσεχή Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017, θα ενημερώσει το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ τους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τα έγγραφα που πρέπει να συμπληρωθούν με στόχο την εγγραφή των παιδιών τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, για την περίοδο 2017-2018, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία, Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ), Άννα Ασπραδάκη, μέσω ανακοίνωσής τους χαιρετίζουν τους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος και εύχονται «μία δημιουργική χρονιά, γεμάτη γνώση, παιχνίδι και πολλή αγάπη στους μικρούς που θα “φιλοξενηθούν” στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα δίνει επιδότηση – voucher για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για την περίοδο 2017-2018, με τα αποτελέσματα των σχετικών αιτήσεων να έχουν ανακοινωθεί από την ΕΕΤΑΑ στις 4 Ιουλίου 2017.

Τα voucher και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή των μικρών των δικαιούχων οικογενειών, θα γίνονται δεκτά στην έδρα του 1ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Πεύκης (Βαλτετσίου και Βάρναλη). Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν καλώντας στο τηλ. 210 8062633 και τηλ.& fax: 210 6141313 (κα Σταυρούλα Βαρδάκου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet