Οι θεατρικές παραστάσεις έχουν την… τιμητική τους στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»
Πολιτισμός

Οι θεατρικές παραστάσεις έχουν την… τιμητική τους στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Βριλησσίων προσκαλεί στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στις ακόλουθες θεατρικές παραστάσεις:

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, ώρα 21:30

Παράσταση του θεάτρου ΚΟΡΟΝΕΤ: «ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΣΟΥ»

Πρόκειται για ένα μουσικό πρόγραμμα σε… οικογενειακή συσκευασία, με σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια, μπαλάντες, αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο και ροκ τραγούδια από τα 60’s έως σήμερα. Απευθύνεται σε παιδιά ή σε όσους νιώθουν παιδιά και απαρτίζεται από δύο μέρη:

Το πρώτο μέρος του «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» βασίζεται στη θεότρελη παράσταση «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα», τη μουσικοθεατρική μεταφορά του ομότιτλου best seller της Ράνιας Μπουμπουρή, με τους: Βανέσα Αδαμοπούλου, Τατιάνα Καλαντζή, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, Νεφέλη Παπαδερού και Γιάννη Χατζηγεωργίου, ενώ το δεύτερο μέρος βασίζεται στο ανατρεπτικό μουσικό πρόγραμμα «Αγαλματάκια Ακούνητα, Αμίλητα, Αγέλαστα».

Γενική είσοδος 12 ευρώ

Προπώληση 10€, Φοιτητές – Άνεργοι 10€ /Παιδιά 8€

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, ώρα 21:30

Θεατρική παράσταση «ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ»

Ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Θωμάς Ζάμπρας, μετά την τηλεοπτική τους επιτυχία, μεταφέρουν το χιούμορ της εκπομπής «Cineλθετε» στο θέατρο, μιλούν για την καθημερινότητα, τις σχέσεις, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τα Τρίκαλα, τα σχολικά τους χρόνια, το facebook, τα ψυχολογικά τους, τον Μπάτμαν και τις πρώην τους.

Γενική είσοδος 10€ , Φοιτητικό – Άνεργοι 8€

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, ώρα 21:30

ΛΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ

Μία πολύχρωμη και πολύγλωσση πολυπολιτισμική νύχτα από 30 ανθρώπους που προέρχονται από ξένες χώρες, ζουν στην Αθήνα και μοιράζονται μαζί μας τις ιστορίες τους, σε μια συνάντηση γνωριμίας, αγάπης και γεφύρωσης. Σύντομες ιστορίες στη μητρική γλώσσα των συμμετεχόντων κι αμέσως μετά η μετάφρασή τους από το ίδιο άτομο στα ελληνικά. Όλα αυτά με live μουσική συνοδεία από τον Κώστα Γάκη και άλλους μουσικούς, όμορφα παντρεμένα με θέατρο, χορό, κλακέτες και προβολές από τις χώρες των συμμετεχόντων.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet