Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης του Κλειστού Γηπέδου Πεύκης
Αθλητισμός

Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης του Κλειστού Γηπέδου Πεύκης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανάπλασης στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης στην Πεύκη, όπως ενημερώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης. Το Κλειστό πρόκειται να παραδοθεί, σύμφωνα με τον Δήμο, προς χρήση στους κατοίκους τον Σεπτέμβριο του 2017.

Την πορεία εργασιών, που πραγματοποιεί η ανάδοχος εταιρεία Έργα ΠΕΣΣΟΣ ΑΤΕ, επέβλεψε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει ανάλογη επίσκεψη επίβλεψης των εργασιών εξέλιξης περί τα τέλη της άνοιξης οπότε και ξεκίνησε η ανάπλαση. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί σειρά εργασιών όπως η αντικατάσταση του ξύλινου δαπέδου – παρκέ στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικότερα, η σχετική σύμβαση του έργου «Βελτίωση υποδομών στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης», προϋπολογισμού 335 χιλ. ευρώ, υπογράφηκε τον Νοέμβριο 2016, ενώ, όπως ενημερώνει ο Δήμος, τον Δεκέμβριο 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τοποθέτηση των νέων πλαστικών καθισμάτων (κερκίδες). Μέχρι τις 15 Μαΐου 2017, οπότε και βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία το γήπεδο, δεν πραγματοποιήθηκε καμία άλλη εργασία προκειμένου, σύμφωνα με τον Δήμο, να κυλήσει ομαλά το πρόγραμμα των ομάδων και γενικά η χρήση του Κλειστού Γηπέδου από το κοινό.

Το έργο παραδίδεται προς χρήση και πάλι στην πόλη της Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Σεπτέμβριο 2017, αφού προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί εργασίες βελτίωσης των υποδομών του, όπως η αποξήλωση του υφιστάμενου ξύλινου δαπέδου και η τοποθέτηση νέου ξύλινου δρύινου δαπέδου αγωνιστικών χώρων, που, με βάση τον Δήμο, ήδη ολοκληρώθηκε επιτυχώς, γραμμογράφηση αγωνιστικού χώρου του γηπέδου καλαθοσφαίρισης, αντικατάσταση ξύλινων και μεταλλικών θυρών, πλακόστρωση στον περιβάλλοντα χώρο κ.ά.

Όπως επισημαίνει σχετικά ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις αθλητικές υποδομές του Δήμου με στόχο πάντα την παροχή άρτιων χώρων άθλησης των ομάδων, των συλλόγων και ευρύτερα όλων όσοι από τους πολίτες μας αξιοποιούν το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ. Το έργο εντάσσεται στην πολιτική που υπηρετούμε ως διοίκηση από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας, η οποία και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στον Δήμο, πολιτική που σχετίζεται άμεσα με τους κοινόχρηστους χώρους ανάπτυξης δράσης από τους πολίτες. Στηρίζουμε το φίλαθλο πνεύμα και εργαζόμαστε για την άρτια κατάσταση όλων των υποδομών μας και όλων των κοινόχρηστων χώρων με απόλυτο σεβασμό στους πολίτες μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet