Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας στις 10 Ιουλίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας στις 10 Ιουλίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, στις 19:30, στο δημαρχείο της πόλης (Αγ. Γεωργίου 40),

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.
  2. Πρόταση Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης για συζήτηση με θέμα «Εφαρμογή και τήρηση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου από τον πρόεδρο αυτού».
  3. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Ιωνίας.
  4. Απασχόληση προσωπικού στις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα της καθαριότητας βάσει των προϋποθέσεων της παραγράφου 2 του αρ. 24 του Ν. 4479/2017.
  5. Χορήγηση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού (πεζόδρομος) για το έτος 2017 της εταιρείας Μ. ΣΦΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.
  6. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτου στην οδό Κίου 24.
  7. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτου στην οδό Ομήρου 6.
  8. Μετατόπιση του Περιπτέρου του κ. Ζεπένογλου Μιχαήλ του Βασιλείου, από την συμβολή των οδών Κώστα Βάρναλη & Ρίμινι 24 σε νέα θέση στην συμβολή των οδών Ιφιγενείας 75-77 & Σαπουντζάκη.
  9. Μετατόπιση του Περιπτέρου της κ. Αναγνωστοπούλου Σπυριδούλας – Ευτυχίας στη συμβολή των οδών Μηδείας και Βουλγαροκτόνου, Πλατεία Υγείας.
  10. Παράταση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Νέας Ιωνίας για το έργο «Εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της πλ. Αγ. Γεωργίου Ν. Ιωνίας Αττικής»
  11. Έγκριση της μελέτης του έργου «Καθαρισμός φρεατίων, κατασκευή σποραδικών τμημάτων αγωγών και φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων και κατασκευής σποραδικών τμημάτων αγωγών αποχέτευσης και συνδέσεων ακινήτων έτους 2017» Αρ. Μελ. 7/17.
  12. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής για την παραλαβή του έργου «Κατασκευή εκτάκτων συνδέσεων ακαθάρτων ακινήτων και φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων».
  13. Έγκριση χορήγησης δεύτερης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Εργασίες κατασκευής υπόγειας δεξαμενής και μηχανοστασίου για τις ανάγκες των δικτύων δημοτικού συστήματος άρδευσης πυρόσβεσης».
  14. Συμπλήρωση της υπ΄ αριθ. 160/30-5-2017 Πράξης του Δημ. Συμβουλίου που αφορά στην Έγκρισης Μελέτης με τίτλο «Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών» και καθορισμός του τρόπου διενέργειας Διαγωνισμού για τη σχετική προμήθεια.
  15. Έγκριση για ανανέωση ετήσιας συνδρομής του Δήμου στις διαδικτυακές βάσεις δεδομένων: 1. ΔήμοςΝΕΤ ΜΟΝ. ΕΠΕ, 2. Σ. Καραγιλάνης ΜΟΝ. ΕΠΕ.
  16. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ν. Ιωνίας στις Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της ΠΕΤΑ Α.Ε.
  17. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για παραστάσεις Καραγκιόζη στη Δημοτική Κατασκήνωση.
  18. Αίτημα Δήμου Αίγινας για παραχώρηση απορριμματοφόρου για δύο μήνες.
  19. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 38/2017 (ΑΔΑ: 6ΝΕΟΟΛ9Β-Ζ7Θ) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Κέντρο σπουδής και ανάπτυξης Μικραστιακικού Πολιτισμού (ΚΕΜΙΠΟ.), Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορά στην έγκριση απολογισμού ταμειακής διαχείρισης οικονομικού έτους 2016.
  20. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 37/2017 (ΑΔΑ: 6Ψ0ΚΟΛ9Β-ΛΦΗ) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Κέντρο Σπουδής και Ανάπτυξης Μικρασιατικού Πολιτισμού» (ΚΕΜΙΠΟ), Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορά στην έγκριση οικονομικών καταστάσεων περιόδου 1/1/2016-31/12/2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet