Πλούσια εδέσματα, μουσική & χορός σε εκδήλωση του Συλλόγου «Νέο Μαρούσι»
Κοινωνία

Πλούσια εδέσματα, μουσική & χορός σε εκδήλωση του Συλλόγου «Νέο Μαρούσι»

Στην καλοκαιρινή μουσικοχορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου «Το Νέο Μαρούσι», που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 15ου Δημοτικού Σχολείου, επί της Κυπρίων Αγωνιστών, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Μεταφέροντας τον χαιρετισμό του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, προς το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, η πρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου, Ζάκο Χατζηγιαννάκη, για τη διοργάνωση της όμορφης αυτής πολιτιστικής εκδήλωσης και ευχήθηκε σε όλους «Καλό Καλοκαίρι». Εκφράζοντας, επίσης, τη βούληση, όπως επεσήμανε, της διοίκησης να βρίσκεται στο πλευρό των Συλλόγων και να υποστηρίζει το έργο τους, σημείωσε ότι «ο Σύλλογος του Νέου Αμαρουσίου, όπως και όλοι οι Σύλλογοι της πόλης, αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της διοίκησης του Δήμου, ώστε μέσα από την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία να προωθούνται πρωτοβουλίες που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, και Κωνσταντίνος Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Αθανάσιος Φωτόπουλος και Μαρία Καρλατήρα.

Οι παριστάμενοι στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, γεύτηκαν πλούσια εδέσματα και διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet