Οι θέσεις της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- για εργαζόμενους και επιχορήγηση ΠΕΑΠ
Πολιτική

Οι θέσεις της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- για εργαζόμενους και επιχορήγηση ΠΕΑΠ

Τις θέσεις της σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 έδωσε στη δημοσιότητα η παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη.-, με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Κωνστάντο.

Οι παρεμβάσεις της παράταξης εστιάστηκαν, μεταξύ άλλων, σε δύο βασικά σημεία και συγκεκριμένα:

 

  • Στην υιοθέτηση των αναγκαίων διαδικασιών για την τακτοποίηση του θέματος των συμβασιούχων εργαζομένων σύμφωνα με τη σχετική τροπολογία της κυβέρνησης, όπου τόνισε «την καθολική υποστήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου και στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις προς τους εργαζόμενους, στην ενιαία θεώρηση του ιερού δικαιώματος της εργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και στην αποφυγή από πλευράς όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης μικροπολιτικής εκμετάλλευσης του θέματος, σε αντίθεση με μεμονωμένους συμβούλους και τη δημοτική Αρχή που, με σχετικό δελτίο Τύπου, επιχείρησε να ιδιοποιηθεί το όλο θέμα, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την έλλειψη θεσμικής συμπεριφοράς».
  • Στην έκτακτη χρηματοδότηση του νομικού προσώπου ΠΕΑΠ με 45.000 ευρώ, η οποία εγκρίθηκε οριακά με 10 θετικές ψήφους της πλειοψηφίας, 7 όχι, 1 παρών και 1 λευκό, που προέρχονταν από τις πέντε παρατάξεις της αντιπολίτευσης και από δύο ανεξάρτητους συμβούλους. Όπως σημειώνει η παράταξη, «στα συνεχή ερωτήματα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, κ.κ. Φωτίδης και Τσελέντας, δεν έπεισαν το σύνολο της αντιπολίτευσης για την έκτακτη ανάγκη που έχει προκύψει, αφού δεν παρουσίασαν συγκεκριμένα έργα προς χρηματοδότηση».
  • Οι συνολικές παρεμβάσεις της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- στη συνεδρίαση του Δ.Σ. (11/7/2017)

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet