Ο «ανήσυχος» Βασίλης Μπούρας ενοχλεί σφόδρα τον Δ. Στεργίου-Καψάλη
Πρόσωπα

Ο «ανήσυχος» Βασίλης Μπούρας ενοχλεί σφόδρα τον Δ. Στεργίου-Καψάλη

Μόνο ήσυχος δεν δείχνει ότι πρόκειται να μείνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης και όχι μόνο, ο πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας. Από τη στιγμή που ο τέως πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού & Πολιτισμού (ΟΠΑΘ) «πήρε διαζύγιο» από την παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, «δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω» στις συνεδριάσεις του Σώματος, λες και η ανεξαρτητοποίησή του τον απάλλαξε από κάποιο βάρος που κουβαλούσε για χρόνια…

Και ο Βασίλης Μπούρας δεν ήταν ο «όποιος» δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της διοίκησης, αλλά ένας από τους σκληρούς «μαχητές» της τόσο στις προεκλογικές περιόδους, όσο και στην παραγωγή έργου μέσα στη διοίκηση. Οι δε σχέσεις του με τα περισσότερα από τα στελέχη της παράταξης Δημοτική Συμμαχία παραμένουν πολύ καλές, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση τους τελευταίους σε ό,τι αφορά στην αντιπαράθεση μαζί του.

Εκείνο που, ωστόσο, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κάποιος είναι το πώς θα εξελιχθούν οι αντιπαραθέσεις του με τον δήμαρχο. Ο κ. Δ. Στεργίου – Καψάλης δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένος όποτε ο Β. Μπούρας επικρίνει τους χειρισμούς της διοίκησής του, αντιδρώντας με ειρωνικά σχόλια του τύπου «είσαι μικρός αυτοδιοικητικά, θα μεγαλώσεις και θα μάθεις…». Όμως, είναι εμφανές ότι αισθάνεται άβολα στην κριτική που δέχεται και, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δεν έχει βρει κάτι ουσιαστικό με το οποίο θα μπορούσε να πλήξει την εικόνα του ανεξάρτητου συμβούλου.

Από την άλλη, για την ώρα ο Β. Μπούρας «δεν σηκώνει το γάντι» που πετά ο δήμαρχος, αλλά και δεν του χαρίζεται. Εξακολουθεί να τον «κεντρίζει», σα να θέλει να τον φέρει στο σημείο που θα κάνει το «μοιραίο» λάθος, οπότε να περάσει σε πλήρη αντεπίθεση.

Πάντως, με δεδομένο τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του Β. Μπούρα, η σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανή και τότε, ίσως βγουν στην επιφάνεια και παρασκήνια που θα προκαλέσουν ποικίλες συζητήσεις…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet