«Βούλιαξε» η Ρεματιά με τον Κραουνάκη, μαγεύτηκε με το 8tetto
Πολιτισμός

«Βούλιαξε» η Ρεματιά με τον Κραουνάκη, μαγεύτηκε με το 8tetto

Ξεχείλισε χθες, Πέμπτη 13 Ιουλίου, το Θέατρο Ρεματιάς από τους πολίτες που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το ρεσιτάλ του Σταμάτη Κραουνάκη. Ο γνωστός συνθέτης παρουσίασε τραγούδια από όλη την καλλιτεχνική του διαδρομή που ξεσήκωσαν τους φίλους και τις φίλες της μουσικής του. Τη σκηνή μοιράστηκε μαζί του ο νέος του ερμηνευτής Κώστας Μπουγιώτης.

Μια μαγευτική βραδιά απόλαυσαν όμως και την Τετάρτη 12 Ιουλίου οι θεατές, με τα μέλη του 8tetto να ερμηνεύουν γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή με μοναδικά όργανα… τις φωνές τους. Από ροκ μέχρι λαϊκά και από κλασικά έως γκόσπελ ακούσματα ήχησαν στη Ρεματιά φέρνοντας στο θέατρο όλο και περισσότερο κόσμο μέχρι το τέλος της βραδιάς. Η «φρέσκια» παρουσία των οχτώ τραγουδιστών κέρδισε το κοινό που αρνήθηκε να τους αφήσει να αποχωρήσουν μετά το πρώτο χειροκρότημα.

Οι «Νύχτες Αλληλεγγύης» συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο με δύο πολλά υποσχόμενες μουσικές βραδιές. Οι TEREZA & Quartet Live μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι μέχρι το φεγγάρι, το Σάββατο 15 Ιουλίου, με τη μουσική παράσταση  Fly me to the moon, σε ρυθμούς Jazz, Swing, Rock n Roll, Bossa Nova, Mambo. Τη συνάντηση τριών μουσικών συνόλων θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Κυριακή 16 Ιουλίου, με τις Φιλαρμονικές των Δήμων Βριλησσίων, Φιλοθέης – Ψυχικού και Χαλανδρίου να ανταμώνουν στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017, στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Εν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων.

Μια θεατρική παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς ακολουθεί, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, με τον Θωμά Κινδύνη να φέρνει στη θεατρική σκηνή, σε σκηνοθεσία Άννας-Σεβαστής Τζίμα, το εμβληματικό έργο του Ντοστογιέφσκι «Το όνειρο ενός γελοίου».

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί τους πολίτες να μοιραστούν στις «Νύχτες Αλληλεγγύης» τα έργα της τέχνης και του πολιτισμού τηρώντας ενεργή στάση αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας που είναι πιο ευάλωτοι στην κρίση. Η ελεύθερη συνεισφορά τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές της πόλης και για τους πρόσφυγες αποτελεί πράξη ουσιαστικής συμπαράστασης σε όσους δοκιμάζονται πιο σκληρά αυτή την περίοδο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet