Σύλληψη για απάτες και κλοπές σε βάρος πολιτών στα Βόρεια Προάστια
Αυτοδιοίκηση

Σύλληψη για απάτες και κλοπές σε βάρος πολιτών στα Βόρεια Προάστια

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 11 Ιουλίου 2017 στον Γέρακα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γέρακα – Παλλήνης, 34χρονος ημεδαπός για απάτες και κλοπές σε βάρος πολιτών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και κυρίως στα Βόρεια Προάστια.

Ειδικότερα, ο δράστης κινούμενος με ΙΧΕ αυτοκίνητο, προσέγγιζε τα θύματα του στον δρόμο και είτε προφασιζόμενος διάφορες ιδιότητες (τραπεζικός υπάλληλος, ασφαλιστής ή φίλος συγγενικού τους προσώπου) προκειμένου να τους εξαπατήσει είτε εκμεταλλευόμενος την έλλειψη προσοχής των θυμάτων του, αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο τρίμηνο ο 34χρονος είχε διαπράξει, με την ίδια μεθοδολογία, 17 απάτες και δύο κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Μελίσσια, Μαρούσι, Χαϊδάρι, Χολαργός, Βριλήσσια, Αγία Παρασκευή).

Περαιτέρω, προέκυψε ότι ο δράστης είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για τα ίδια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet