Νίκη Αμαρουσίου: Αμετακίνητος ο αρχηγός, συνεχίζουν Σιδέρης – Ευαγγελούλης
Αθλητισμός

Νίκη Αμαρουσίου: Αμετακίνητος ο αρχηγός, συνεχίζουν Σιδέρης – Ευαγγελούλης

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει ότι ο μεγάλος της αρχηγός, ο Βασίλης Κοντογιάννης, θα φοράει τη φανέλα της για ακόμη έναν χρόνο, «αποτελώντας αναμφίβολα τη ζωντανή ιστορία της ομάδας μας!», όπως αναφέρει στη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της», όπου και προσθέτει:

«Ο Βασίλης, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του σε επίπεδο ανδρικού, δεν έχει αποχωριστεί την οικογένεια της Νίκης Αμαρουσίου, ενώ φέτος θα διανύσει το 22ο συνεχόμενο έτος που θα αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα, έχοντας ήδη μπει σε ένα κλειστό κλαμπ παικτών με τη μακροβιότερη θητεία σε μία μόνο ομάδα».

Εν τω μεταξύ, στην ομάδα του Αμαρουσίου θ’ αγωνίζεται από τη νέα περίοδο και ο Κώστας Σταμάτης.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης (27χρ., γκαρντ), που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ΑΕΚ, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με τα χρώματα του Εργοτέλη, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του στην κρητική ομάδα (σ.σ.: η πρώτη ήταν την περίοδο 2013-2014), ενώ έχει επίσης φορέσει και τις φανέλες του Φιλαθλητικού (2011-2012), με συμπαίκτες τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, της Λιβαδειάς (2012-2013 & 2014-2015) και του Ίκαρου Νέας Σμύρνης (2015-2016).

Τέλος, στον σύλλογο των Βορείων Προαστίων θα συνεχίζουν και τη χρονιά 2017-2018 οι Βαγγέλης Σιδέρης (σ.σ.: 2ος χρόνος δανεισμού από την Κερατέα) και Ετεοκλής Ευαγγελούλης.

Οι δύο ταλαντούχοι αθλητές θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και στην ομάδα Νέων (Under 21) της Νίκης Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet