Α.Σ. Παπάγου: Ανανέωσε ο Αλέξανδρος Αποστολίδης, ήρθε ο Άρης Ψαράς
Αθλητισμός

Α.Σ. Παπάγου: Ανανέωσε ο Αλέξανδρος Αποστολίδης, ήρθε ο Άρης Ψαράς

Με μια ανανέωση και με νέα προσθήκη… κυλά ο Ιούλιος για την ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. Παπάγου.

Ειδικότερα, ο σύλλογος των Βορείων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τον καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Αποστολίδη.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης, ο αθλητής δήλωσε:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος. Έπειτα από μια συζήτηση που διήρκησε μόνο λίγα λεπτά, συμφωνήσαμε με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκομαι εδώ και του χρόνου για να ενισχύσω την προσπάθειά της στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2. Είμαι πολύ χαρούμενος, επίσης, γιατί αυτή θα είναι η τρίτη μου σεζόν με τα χρώματα του Α.Σ. Παπάγου και υπάρχει πλέον μια ιδιαίτερη σχέση με τους ανθρώπους του συλλόγου.

»Τέλος, πιστεύω ότι αν είμαστε υγιείς και δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις, υπό την καθοδήγηση του κόουτς Σορώτου, η ομάδα θα πετύχει τον αντικειμενικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Ραντεβού στο Σαλούν».

Εν τω μεταξύ, όπως μας ενημερώνει ο σύλλογος, βήμα παραπάνω στην καριέρα του έκανε ο Άρης Ψαράς. Ο ταλαντούχος 18χρονος φόργουορντ αφήνει τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής κι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ο διεθνής Έλληνας άσος, ο οποίος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Ζαφειράκη Νάουσας, έδειξε τα διαπιστευτήρια του στον Ίκαρο Καλλιθέας και τη νέα χρονιά θα φορέσει τη φανέλα του Παπάγου.

Οι «στρατηγοί» έκαναν δικό τους τον νεαρό άσο, ο οποίος θα έχει για πρώτη φορά στην καριέρα του την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που μια ιστορική ομάδα όπως ο Παπάγου θα μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτήν ελπίζω ν’ ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της κατηγορίας γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε, η Α2 είναι μια ανταγωνιστική κατηγορία στην οποία υπάρχουν μεγάλες ομάδες.

»Με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Σορώτο, αλλά και τον Ίκαρο Καλλιθέας που με βοήθησε να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε ο νεαρός άσος και πρόσθεσε: «Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους από τη Νάουσα, που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet