Η Κ. Φιλτισάκου της «Ανατολής» Ν. Ιωνίας στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων – Νεανίδων
Αθλητισμός

Η Κ. Φιλτισάκου της «Ανατολής» Ν. Ιωνίας στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων – Νεανίδων

Με τρεις αθλήτριες κι έναν αθλητή συμμετείχε ο σύλλογος «Ανατολή» Ν. Ιωνίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη στην Κατερίνη.

Στο αγώνισμα των 10.000 μ. βάδην συμμετείχαν οι πρωταθλήτριες του συλλόγου Κυριακή Φιλτισάκου και Ευσταθία Σαλμά. Και οι δύο αθλήτριες είναι μικρότερης ηλικίας (κορασίδες), αλλά είχαν δικαίωμα συμμετοχής γιατί είχαν «πιάσει» το υψηλό όριο συμμετοχής στο πρωτάθλημα αυτό.

Η Κυριακή Φιλτισάκου, όπως μας ενημερώνει ο σύλλογος, με ένα εκπληκτικό αγώνα, κατέλαβε την τρίτη θέση, με χρόνο 49.46.31, που της έδωσε το δικαίωμα πρόκρισης και συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, που θα γίνει από 20 μέχρι και 23 Ιουλίου στο Γκροσέτο της Ιταλίας. Η Ευσταθία Σαλμά κατέλαβε την έβδομη θέση, με χρόνο 55.34.38, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Προπονητής των δύο αθλητριών ο Ηλίας Γκαραβέλας.

Στο Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος και η Στεφανία Δερμιτζάκη στα 400μ. με εμπόδια, που έκανε χρόνο 72.66 και ο Ευστάθιος Φιλτισάκος στα 800 μ., που πέτυχε χρόνο 2:06.54, που αποτελεί νέα ατομική επίδοση. Προπονητής τους είναι ο Άρης Δράκος.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet