Δεκάδες φίλοι της Μαρίνας Πατούλη στο καλοκαιρινό πάρτι για τη γιορτή της
Κοινωνία

Δεκάδες φίλοι της Μαρίνας Πατούλη στο καλοκαιρινό πάρτι για τη γιορτή της

Μαζί με αγαπημένους φίλους της γιόρτασε την ονομαστική της εορτή η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, σε ένα χαρούμενο καλοκαιρινό πάρτι, με πολύ χορό και άπλετο κέφι.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι άνθρωποι που την αγαπούν και τη στηρίζουν καθημερινά γέμισαν τον χώρο του “oozora” στο Κεφαλάρι, δίνοντας τις πιο θερμές ευχές στη “Μαρίνα της καρδιάς τους”».

Με τον σύζυγό της, πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, και τον γιο τους Αλέξανδρο υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ζεστασιά τους εκατοντάδες φίλους που έδωσαν το «παρών» στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, αλλά και επιστήμονες, επιχειρηματίες, συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί αγκάλιασαν τη Μαρίνα αναγνωρίζοντας τη μέχρι σήμερα δημιουργική της πορεία στα τοπικά και κοινωνικά δρώμενα, αλλά και βλέποντας με αισιοδοξία την πολλά υποσχόμενη μετέπειτα πολιτική της σταδιοδρομία».

Η κα Πατούλη ευχαριστεί όλους όσοι προσήλθαν με χαρά στο κάλεσμά της, δηλώνοντας ότι: «Μια τέτοια σημαντική ημέρα για μένα και την οικογένεια μου δεν θα μπορούσα παρά να έχω δίπλα μου όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αγαπούν ειλικρινά, με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω την ενασχόλησή μου με τα κοινά, τις επιστήμες και τον πολιτισμό».

Μεταξύ άλλων προσκεκλημένων στο πάρτι παρευρέθηκαν: ο πρώην υπουργός, βουλευτής Β΄ Αθηνών και αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώην υπουργός, βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γ. Θωμάκος, ο δήμαρχος Σαρωνικού, Γ. Σοφρώνης, ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Φθιώτιδας Θανάσης Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ – πρώην δήμαρχος Αιγάλεω, Δημ. Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΕΤΑ Α.Ε. – τέως δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, η πρώην υπουργός Μιλένα Αποστολάκη, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Π.Ε. της Ν.Δ. Σάκης Ιωαννίδης, η πολιτευτής της Ν.Δ. και γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος, Ζωή Ράπτη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Καρανικόλας, το μέλος της Γραμματείας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ Γεωργία Κουτσούκου, οι επιχειρηματίες Αλέξανδρος και Ιωάννα Πρίνου, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Αναγνώστου, ο γυναικολόγος, ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, Κωνσταντίνος Πάντος, ο διευθυντής Γενικής Ρομποτικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών δρ. Κ. Κωνσταντινίδης, ο παιδίατρος – νεογνολόγος -συνεργάτης του ΙΑΣΩ δρ. Νίκος Βουδούρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Αττικής, επίτιμο μέλος του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων Κώστας Νταλούκας, ο οφθαλμίατρος, μέλος του Δ.Σ. ΙΣΑ., επιστημονικός διευθυντής Οφθαλμολογικού Κέντρου ΟΜΜΑ Ιωάννης Ι. Δατσέρης, ο αντιπτέραρχος – πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, Σπ. Καββούρης, ο σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος, ο γνωστός PR man Γιώργος Ντάβλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λυκόβρυσης – Πεύκης Κώστας Μπαλδεράνος, Δημήτρης Κατραμάδος, Ιωάννης Ιωαννίδης και Αναστάσιος Μαυρίδης, οι αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης και Βασίλης Κόκκαλης, η δημοσιογράφος – πρώην αντιδήμαρχος Κηφισιάς Νίνα Βλάχου, ο πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων Γιώργος Δημόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, ο αντιπρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Β. Προαστίων, δερματολόγος, Μάρκος Μιχελάκης με τη σύζυγό του ορθοδοντικό Κατερίνα Δούμα, επίσης ιδρυτικό μέλος του Ομίλου, ο ταμίας του Ομίλου και συνεργάτης της ΚΕΔΕ Ανδρέας Μανίκας, η γραμματέας του Ομίλου και δικηγόρος Αναστασία Χρόνη, ο παρουσιαστής – υπεύθυνος Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων, επίτιμο μέλος του Ομίλου, Νίκος Παπαδάκης, ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Λυκόβρυσης και πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Ιωάννης Μαρμαγγιόλης, ο πρόεδρος του Α.Ο. Πεύκης, Σταύρος Μονεμβασιώτης, ο επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης του καφέ – μπαρ Abbey Road στην Πεύκη, Στέλιος Μπαμπανικολός, μέλη του Δ.Σ. και φίλοι του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet