Εντυπωσίασε «Η Ωραία Κοιμωμένη» από τα φημισμένα Russian Ballet Theater
Πολιτισμός

Εντυπωσίασε «Η Ωραία Κοιμωμένη» από τα φημισμένα Russian Ballet Theater

Το αριστούργημα του Pyotrllyich Tchaikovsky «Η Ωραία Κοιμωμένη», παρουσίασαν τα φημισμένα Russian Ballet Theater στην παράσταση κλασικού χορού που έδωσαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι θεατές που κατέκλυσαν το Αίθριο Θέατρο απόλαυσαν την πιο ρομαντική ιστορία όλων των εποχών, σε μία παράσταση που προσέφερε δύο γεμάτες  ώρες αληθινής μαγείας, με την ωραιότερη μουσική για μπαλέτο που έχει γράψει ποτέ ο Tchaikovsky.

Εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικόλαος Πέππας, συνεχάρη το συγκρότημα κλασικού χορού για τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη βραδιά μπαλέτου συμμετείχαν σχολές μπαλέτου της πόλης του Αμαρουσίου, αλλά και όμορων Δήμων, ενώ την πολιτιστική εκδήλωση παρακολούθησε και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, στις 21:00, στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισιάς 219) με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Μαζί τους και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet