Συνεχίζεται η αντικατάσταση καπακιών κάδων απορριμμάτων σε Λυκόβρυση – Πεύκη
Ποιότητα Ζωής

Συνεχίζεται η αντικατάσταση καπακιών κάδων απορριμμάτων σε Λυκόβρυση – Πεύκη

Συνεχίζεται η αντικατάσταση φθαρμένων καπακιών κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου: «“Καθαριότητα – Περιβάλλον & Ποιότητα Ζωής” είναι το τρίπτυχο που βρίσκεται σταθερά ψηλά στη δράση και τις πρωτοβουλίες της διοίκησης Τάσου Μαυρίδη». Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την αλλαγή στα καπάκια 130 κάδων απορριμμάτων λόγω φθοράς τους, η σχετική δράση συνεχίζεται, ενώ ο Δήμος εντός του επόμενου τριμήνου προχωρά στην προμήθεια και νέων κάδων απορριμμάτων για την ολιστική αντικατάσταση κάδων όπου απαιτείται.

Ταυτόχρονα, με πρωτοβουλία του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη και σχετική διαβίβαση του αιτήματος στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Χρήστο Σκαμάκη, η Υπηρεσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα «χτενίσει» τις γειτονιές στις δύο Δημοτικές Κοινότητες της Πεύκης και της Λυκόβρυσης ώστε να διαπιστωθεί εάν απαιτείται, σε ορισμένες από αυτές, η προθήκη περισσότερων κάδων βάσει των νοικοκυριών στον περιβάλλοντα χώρο που εξυπηρετούν.

Όπως επισημαίνει σχετικά ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Έχουμε θέσει επί τάπητος όλο το πλάνο της καθαριότητας του Δήμου και επεξεργαζόμαστε καθετί που μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά μας στον συγκεκριμένο τομέα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η πρωτοβουλία αυτοψίας από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας στις γειτονιές ώστε να διαπιστωθεί που είναι αναγκαία η τοποθέτηση περαιτέρω κάδων από τους ήδη υπάρχοντες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet