Συγχαρητήρια Γ. Πατούλη σε Απ.Τζιτζικώστα
Αυτοδιοίκηση

Συγχαρητήρια Γ. Πατούλη σε Απ.Τζιτζικώστα

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γιώργος Πατούλης, συγχαίρει με επιστολή του τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για την εκλογή του ως αντιπροέδρου της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως επισημαίνει «η εκλογή αυτή αποτελεί τιμή για την Ελληνική Αυτοδιοίκηση» και συμπληρώνει ότι «από τη θέση του προέδρου της ΚΕΔΕ και του αντιπροέδρου του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών (CEMR), προσβλέπω στην περαιτέρω στενή μας συνεργασία, ώστε ο καθένας από τη θέση ευθύνης που κατέχει να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για την αναγέννηση της Πατρίδας μας και την αναβάθμιση της Ελληνικής Αυτοδιοίκησης».

Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

Αγαπητέ φίλε Απόστολε,

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, θέλω να σε συγχαρώ για την εκλογή σου στη θέση του αντιπροέδρου της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εκλογή αυτή αποτελεί τιμή για την Ελληνική Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της, αφού σε εμπιστεύθηκε η Ολομέλεια του δεύτερου μεγαλύτερου αριθμητικά  αντιπροσωπευτικού και συλλογικού οργάνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά το Ευρωκοινοβούλιο.

Είμαι βέβαιος ότι ως αντιπρόεδρος θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις άμεσα τις θέσεις της Ελληνικής Αυτοδιοίκησης εντός του θεσμικού πλαισίου της Ε.Ε., και θα συμβάλλεις θετικά στη διαμόρφωση νέων πολιτικών, που θα προωθούν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σε όλα τα επίπεδα.

Από τη θέση του προέδρου της ΚΕΔΕ και του αντιπροέδρου του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών (CEMR), προσβλέπω στην περαιτέρω στενή μας συνεργασία, ώστε ο καθένας από τη θέση ευθύνης που κατέχει να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για την αναγέννηση της Πατρίδας μας και την αναβάθμιση της Ελληνικής Αυτοδιοίκησης.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet