Γ. Θεοδωρακόπουλος: Πληρώστε τους εργάτες Καθαριότητας κ. δήμαρχε
Πολιτική

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Πληρώστε τους εργάτες Καθαριότητας κ. δήμαρχε

Να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ζητεί ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, καλώντας τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη να «αναλάβει τις ευθύνες του».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Συμμαχία Πολιτών τονίζεται ότι οι εργαζόμενοι δεν θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα του Ιουνίου εξαιτίας «κακών χειρισμών της δημοτικής Αρχής» και καλεί τον δήμαρχο να δώσει λύση σήμερα (Πέμπτη 20 Ιουλίου), σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί να παίζει κανένας αυτή την ώρα μικροπολιτικά παιγνίδια».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Ο δήμαρχος να αναλάβει τις ευθύνες του και να πληρωθούν οι εργάτες Καθαριότητας

Ανάστατοι είναι οι εργάτες καθαριότητας του Δήμου μας εξ αιτίας κακών χειρισμών της δημοτικής Αρχής. Όπως μας ενημέρωσαν ο δήμαρχος Α. Μαυρίδης δεν έχει στείλει ακόμα για έγκριση στον πάρεδρο τα εντάλματα πληρωμής της μισθοδοσίας τους που αφορούν τα δεδουλευμένα του Ιουνίου. Έτσι οι 27 εργαζόμενοι κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατά τα άλλα στις ανακοινώσεις του ο δήμαρχος μιλούσε για το… δίκιο των εργαζομένων, σχεδόν σαν…εργατοπατέρας, εκμεταλλευόμενος μικροπολιτικά ακόμα και τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Τώρα όμως δείχνει να παρακολουθεί από μακριά τις εξελίξεις σαν να αφορούν αυτές κάποιον άλλο. Ενδεχομένως δε να ακούσουμε και το περίφημο «ότι πούνε οι υπηρεσίες» και να περιμένει να λύσει κάποιος άλλος το πρόβλημα σαν να είναι κάποιος άλλος ο δήμαρχος της πόλης.  

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, της μεγαλύτερης δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης, με δηλώσεις του καλεί τον δήμαρχο να δώσει άμεσα λύση στο θέμα και να αναλάβει τις ευθύνες του. «Αναμένουμε να δοθεί σήμερα λύση. Δεν μπορεί να παίζει κανένας αυτή την ώρα μικροπολιτικά παιγνίδια. Στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και στα δελτία Τύπου του Δήμου ο κ. Μαυρίδης έλεγε άλλα από όσα σήμερα πράττει ή μάλλον δεν πράττει».

Επειδή στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος θα θέσει το θέμα προκειμένου να βρεθεί εντός της ημέρας λύση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet