Video

Η Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά «πιάνει δουλειά» – VIDEO

Κάτω από την Ακρόπολη δόθηκε η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά».

Ο πρόεδρος του Ομίλου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ανέπτυξε τους 7 στόχους του νέου φορέα και έδωσε το περίγραμμα του τρόπου δράσης του, η οποία -όπως είπε χαρακτηριστικά- «ξεκινά από σήμερα».

Ο κ. Πατούλης δήλωσε απογοητευμένος από την εικόνα της σημερινής Αθήνας, «αλλά όχι παραδομένος», όπως είπε, προσθέτοντας ότι χειρότερο ακόμη από την εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής της πρωτεύουσας είναι να συνηθίζει κάποιος την κατάσταση αυτή.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Ομίλου θα ξεκινήσει άμεσα η καταγραφή των προβλημάτων της Αθήνας, μέσα από επισκέψεις σε γειτονιές και συζητήσεις με τους κατοίκους και θα δημιουργηθεί ειδική βάση δεδομένων προκειμένου αυτά να παρακολουθούνται αποτελεσματικά.

Ο κ. Γ. Πατούλης διευκρίνισε ότι ο νέος φορέας δεν έχει κομματικά ή παραταξιακά όρια και απευθύνεται σε κάθε ενεργό πολίτη που θέλει να συμβάλλει στην αλλαγή του σημερινού προσώπου της κυβέρνησης, ενώ πρόσθεσε ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε θα φθάσει μέχρι τέλους.

Ενδιαφέρον είχαν και οι απαντήσεις του στις πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, πολλές εκ των οποίων εστιάστηκαν στο εάν η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί «προοίμιο» καθόδου του κ. Πατούλη στον Δήμο Αθηναίων, με σκοπό να διεκδικήσει τη δημαρχία, προοπτική που ο ίδιος φρόντισε εντέχνως ν’ αφήσει ανοιχτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet