Μοναδική ατμόσφαιρα στο «SummERTime»
Πολιτισμός

Μοναδική ατμόσφαιρα στο «SummERTime»

Με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, τους «Άιντε Ψιλά Ψιλά» και τoν Νάσο Ματράκα συνεχίστηκε χθες, Πέμπτη 20 Ιουλίου, στον κήπο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ το «SummERTime» που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ.

Τη συναυλία άνοιξε ο Χαλκιδέος τραγουδοποιός Νάσος Ματράκας με την κιθάρα του. Αμέσως μετά η παρέα των νέων ταλαντούχων μουσικών-δημιουργών από τη Θεσσαλονίκη «Άιντε Ψιλά Ψιλά» παρουσίασαν τραγούδια με βασικό άξονα το παλαιό και νέο έντεχνο-εναλλακτικό τραγούδι, αλλά και με αναφορές στην καλή λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική. Στη συνέχεια η παρέα και ο κόσμος υποδέχθηκαν στη σκηνή τον εξαίρετο και αγαπημένο Θεσσαλονικιό τραγουδοποιό Δημήτρη Ζερβουδάκη που ερμήνευσε παλιά και καινούργια τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, αλλά και από τις συμμετοχές που έκανε σε δίσκους συναδέλφων του, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου, στις 20:30, ο Βαγγέλης Γερμανός και ο Johnny Vavouras με τους Cadillacs καλούν το κοινό σ΄ ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Assoi tou Salvador που συμμετείχαν με επιτυχία στο YourBand@ERT.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet