Γιώργος Θωμάκος: “Έρχεται η ώρα της ανατροπής”
Πολιτική

Γιώργος Θωμάκος: “Έρχεται η ώρα της ανατροπής”

“Τα ποσοστά θα… προσγειωθούν εκεί που είναι η δημοτικότητα και η ικανότητα του καθενός” προβλέπει για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στον Δήμο Κηφισιάς ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Γιώργος Θωμάκος σε δήλωση που παραχώρησε στο enypografa.gr ενόψει της αναμέτρησης της 25ης Μαΐου. Ακολουθεί η δήλωση του κ. Γ. Θωμάκου:

Έρχεται η ώρα της ανατροπής. Οι πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης αποφασίζουν την Κυριακή μόνο για δήμαρχο. Στον πρώτο γύρο επέλεξαν δημοτικούς συμβούλους που ήταν φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Τώρα είναι η κρίσιμη επιλογή. Τα ποσοστά θα… προσγειωθούν εκεί που είναι η δημοτικότητα και η ικανότητα του καθενός.

Οι πολίτες δείχνουν πως δεν επιθυμούν τα 12 χρόνια της σημερινής διοίκησης να γίνουν 17. Βαραίνει πάρα πολύ καθώς δεν ήταν και τόσο καταπληκτικές οι επιδόσεις της διοίκησης. Οι πολίτες επιθυμούν την ποιοτική ανανέωση και την αλλαγή. Στην περίπτωση που εμείς θα είμαστε διοίκηση μπορούμε να προσφέρουμε αυτή την «φρεσκάδα» με ξεκούραστα, άφθαρτα πρόσωπα που μάλιστα διαθέτουν και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στους χώρους που δραστηριοποιούνται. Θα είμαστε μια νέα διοίκηση όπου από τα 25 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της παράταξής μας, οι 19 θα είναι νεοεμφανιζόμενοι. Επίσης, όπως οι πολίτες γνωρίζουν, διαθέτουμε πρόγραμμα απολύτως μετρήσιμο και υλοποιήσιμο που επικεντρώνεται στον άνθρωπο και τα προβλήματα της καθημερινότητας του.

Η «Δύναμη Ελπίδας» είναι «Δύναμη νίκης»! Στον επόμενο γύρο πάμε για τη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, για να γυρίσουμε σελίδα, κάνοντας στροφή στο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet