Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματογράφου Αγ. Παρασκευής 23 – 27 Ιουλίου
Πολιτισμός

Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματογράφου Αγ. Παρασκευής 23 – 27 Ιουλίου

Το πρόγραμμα ταινιών που θα προβληθούν στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος» από την Κυριακή 23 έως και την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ).

Οι προβολές διεξάγονται στον χώρο του Κινηματογράφου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη, Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με προαιρετική προσφορά ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα θα προβληθούν οι ακόλουθες ταινίες:

Κυριακή 23 & Δευτέρα 24 Ιουλίου – 21:00

«Τζούλια: Το Μελισσάκι» 

Έγχρωμη παιδική ταινία animation, ιταλικής παραγωγής έτους 2003 και διάρκειας 76΄ σε σκηνοθεσία Πάολο Μοντούνιο.

Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Το μαθητευόμενο μελισσάκι είναι μια νεογέννητη εργάτρια η οποία ονειρεύεται να έχει το δικό της όνομα, σαν τα ονόματα που έχουν όλα τα παιδάκια των ανθρώπων. Θα ήθελε να τη λένε Τζούλια. Η σοφή Βασίλισσα Μέλισσα, μέσα στο συνεχές βουητό και την ασταμάτητη κίνηση των εργατριών, ξεχωρίζει τη μικρή φωνούλα και τις διαμαρτυρίες της μαθητευομένης και αναλαμβάνει αυτοπροσώπως τη διαπαιδαγώγηση της μικρούλας της εργάτριας.

Δευτέρα 24 Ιουλίου – 20:20

«Ο Καραγκιόζης Καπετάνιος»

Παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών Σπυροπούλου.

Κυριακή 23 & Δευτέρα 24 Ιουλίου – 23:00

«Ο Διαιτητής»

Ασπρόμαυρη κωμωδία, ιταλοαργεντίνικης παραγωγής έτους 2013 και διάρκειας 96΄, σε σκηνοθεσία Πάολο Τζούκα. Παίζουν οι: Στέφανο Ακόρσι, Τζάκοπο Κουλίν, Τζέπι Κουτσιάρι.

Ενώ η διαμάχη μεταξύ δύο ποδοσφαιρικών ομάδων της τρίτης κατηγορίας Σαρδηνίας κορυφώνεται, ο καλύτερος παίχτης της μιας εξ αυτών ξανασυναντά την παιδική του αγαπημένη και ένας φιλόδοξος διαιτητής είναι έτοιμος να σφυρίξει κατ’ εντολή για να βρεθεί στο μεγάλο τελικό.

Τρίτη 25 Ιουλίου – 21:00

«Μιντέλο – Πίσω από τον Ορίζοντα» 

Προβολή από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής

Έγχρωμο ντοκιμαντέρ παραγωγής 2009 και διάρκειας 70΄.

«Πράσινο Ακρωτήρι» ταινία, σκηνοθεσία Αλέξης Τσάφας.

Η κουλτούρα, τα ήθη και η καθημερινή ζωή των Κρεολών του Μιντέλο, του λιμανιού του Σαν Βισέντε, ενός από τα δέκα ηφαιστειογενή νησιά που αποτελούν το Πράσινο Ακρωτήρι.

Τετάρτη 26 & Πέμπτη 27 Ιουλίου – 21:00

«Με Λένε Τζιγκ»

Έγχρωμη περιπέτεια ιταλικής παραγωγής έτους 2015 και διάρκειας 111΄. Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλε Μαϊνέτι. Παίζουν οι: Κλαούντιο Σανταμαρία, Λούκα Μαρινέλι, Ιλένια Παστορέλι.

Ένας μοναχικός μικροκακοποιός ανακαλύπτει πως ύστερα από ένα ατύχημα έχει αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις. Γίνεται ο «σούπερ κακοποιός» της Ρώμης, γεγονός που εξοργίζει τον «Τσιγγάνο», ανερχόμενο μαφιόζο της πόλης, ενώ φέρνει στον δρόμο του μια νεαρή, απροστάτευτη κοπέλα με ψυχολογικά προβλήματα.

Τετάρτη 26 & Πέμπτη 27 Ιουλίου – 23:00

«Sweet Sixteen»

Ασπρόμαυρη δραματική ταινία του κλασικού κινηματογράφου, γαλλικής παραγωγής έτους 1955 και διάρκειας 96΄. Σκηνοθεσία: Μαρκ Αλεγκρέ. Πρωταγωνιστούν οι: Ζαν Μαρέ, Μπριζίτ Μπαρντό.

Η καθημερινότητα μιας απαιτητικής μουσικής σχολής της Βιέννης, εστιασμένης στον έρωτα δυο φιλόδοξων μαθητριών για έναν διάσημο τενόρο και δάσκαλό τους.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετική προσφορά ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet