Ανανέωση ουσίας με Π. Αποστολίδη από την ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Ανανέωση ουσίας με Π. Αποστολίδη από την ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα

Σε μια ακόμα ανανέωση ουσίας προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα, η οποία ενέταξε στο ρόστερ της και τη νέα αγωνιστική περίοδο τον Παναγιώτη Αποστολίδη (1987, 1.79μ).

Η διοίκηση του ΑΣΕΔ έμεινε ικανοποιημένη από την περσινή συνεργασία με τον Βορειοελλαδίτη πλέι μέικερ, γι’ αυτό και αποφάσισε την επέκταση της συνεργασίας τους, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι «πρόκειται για έναν αθλητή που θα έχει και φέτος ρόλο “μαέστρου” στην ομάδα και η εμπειρία του είναι πολύτιμη για τον Σύλλογο».

Στο παρελθόν, ο 30χρονος πλέι μέικερ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στον Αερωπό Έδεσσας και τον Φοίβο Συκεών.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα του ΑΣΕΔ και αυτή τη χρονιά. Πέρσι φτάσαμε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως ελπίζω ότι και φέτος θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σε υψηλό επίπεδο. Σέβομαι και εκτιμώ πολύ τον coach Κωστή Μπούνα και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε  άψογη συνεργασία. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και να έχουμε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά», τόνισε στις δηλώσεις του ο αθλητής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet