Παλικαρίσια παραμονή στην Α2 πόλο Ανδρών για την ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Παλικαρίσια παραμονή στην Α2 πόλο Ανδρών για την ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου

Η ανδρική ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου, παίζοντας πόλο υψηλού επιπέδου, κατάφερε και εξασφάλισε την παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η αρχή έγινε στα play out, από τους πρώτους αγώνες στον Βόλο, «εκεί όπου κανένας από τους αντιπάλους δεν υπολόγιζε αυτά τα παιδιά, αυτήν την ομάδα, που είναι η πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος, μια ομάδα που στηρίζετε στα δικά της παιδιά, με έναν νεαρό προπονητή, να μείνει στην Α2», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Νηρέας κατέγραψε δύο νίκες, μία εναντίον του Ν.Ο.  Ρεθύμνου, με 10-3 και και μια με αντίπαλο τον γηπεδούχο ΟΥΚ Βόλου με 13-12 και μία ήττα από τον πρωτοπόρο του ομίλου Γ.Σ. Περιστερίου στο τέλος του παιχνιδιού, με 8-6.

Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, που έγιναν στην Αθήνα, έπρεπε απλώς να δείξει την αγωνιστική άνοδο που είχε η ομάδα και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Πράγματι, η ομάδα ξεκίνησε… με το δεξί και κέρδισε τον Μίλωνα μέσα στη Νέα Σμύρνη, με 9 -7.

Η ομάδα που έπαιξε με τον Μίλωνα: ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ(2), ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞ(3), ΚΟΤΤΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΝΟΣ(1), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΑΛΟΔΗΜΟΣ, ΣΙΑΡΚΟΣ(2), ΑΝΔΡΗΣ, ΚΑΡΟΥΖΟΣ(1), ΤΡΑΠΑΛΗΣ, ΤΑΠΙΝΗΣ, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ.

Στην 5η αγωνιστική ο Νηρέας κέρδισε μια παραδοσιακή δύναμη στον χώρο της υδατοσφαίρισης, τη Ν.Ε. Πατρών, μετά από εκπληκτική εμφάνιση και σκορ 12-6.

Η ομάδα που έπαιξε με τη Ν.Ε. Πατρών: ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ(1), ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ(2), ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞ,ΚΟΤΤΑΣ(2),ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΑΛΟΔΗΜΟΣ, ΣΙΑΡΚΟΣ(2), ΑΝΔΡΗΣ(4), ΚΑΡΟΥΖΟΣ, ΤΡΑΠΑΛΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ.

Η πιο νεανική ομάδα στην Κατηγορία  η πιο βελτιωμένη ομάδα στα playout υποχρέωσε σε ήττα την 6η αγωνιστική  μια ακόμη παραδοσιακή δύναμη στον χώρο της υδατοσφαίρισης τον ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ Παίζοντας πόλο υψηλού επιπέδου με σκορ 9-5.

Η ομάδα του Χαλανδρίου υποχρέωσε σε ήττα, στην 6η αγωνιστική, μια ακόμη παραδοσιακή δύναμη στον χώρο της υδατοσφαίρισης, τον Ιωνικό Νικαίας, παίζοντας πόλο υψηλού επιπέδου, με σκορ 9-5.

Η ομάδα που έπαιξε με τον Ιωνικό Νικαίας: ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΆΛΕΞ(3) ΚΟΤΤΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(1), ΒΑΛΟΔΗΜΟΣ, ΣΙΑΡΚΟΣ, ΑΝΔΡΗΣ(1), ΚΑΡΟΥΖΟΣ(1), ΤΡΑΠΑΛΗΣ, ΤΑΠΙΝΗΣ, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ(3).

Ο Νηρέας δεν τα κατάφερε στο τελευταίο αγώνα των play out, εμφανώς κουρασμένος από την προσπάθεια των ημερών, και λύγισε από τη Νίκη Βόλου με 9-8. Η ήττα αυτή δεν άλλαξε σε τίποτα τον στόχο της για την παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Οι αθλητές που έπαιξαν με την Νίκη Βόλου: ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ(1), ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ(3), ΠΑΠΠΑΣ ΆΛΕΞ(1) ΚΟΤΤΑΣ,ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΝΟΣ(1), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΑΛΟΔΗΜΟΣ(1), ΣΙΑΡΚΟΣ(1), ΑΝΔΡΗΣ, ΚΑΡΟΥΖΟΣ, ΤΡΑΠΑΛΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΚΟΤΤΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ.

Τελική Βαθμολογία

  1. Γ.Σ. Περιστερίου 21
  2. Νηρέας Χαλανδρίου 15
  3. Νίκη Βόλου 13
  4. Ιωνικός 12
  5. ΟΥΚ Βόλου 11
  6. Ν.Ο. Ρεθύμνου 7
  7. Ν.Ε. Πατρών 7
  8. ΑΟΝΣ Μίλων 5

Ο σύλλογος συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία, εκείνους που στήριξαν την ομάδα, τους γονείς, τον προπονητή Παναγιώτη Ζυμβραγάκη και φυσικά όλους τους  αθλητές που απαρτίζουν την ανδρική ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου και είναι οι εξής: ΑΝΔΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΑΜΠΑΣΙ ΚΑΡΙΜ, ΒΑΛΟΔΗΜΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΖΩΧΙΟΣ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΝΤΗΣ ΦΊΛΙΠΠΟΣ, ΚΑΡΟΎΖΟΣ ΧΑΡΗΣ, ΚΟΤΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ(Αρχηγός), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΚΩ/ΝΟΣ(Αθανασίου), ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ(Δημητρίου), ΠΑΠΠΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΣΙΑΡΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΑΠΙΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΤΡΑΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Το Δ.Σ. του Νηρέα Χαλανδρίου και ιδιαίτερα ο πρόεδρός του, ευχαριστούν για το άριστο έργο που άφησε τα τελευταία  3,5 χρόνια (έως 13/3/2017), ως προπονητής,  ο κ. Τρούλος, θεωρώντας ότι εκφράζει και τις απόψεις των γονιών.

Παράλληλα, εκτιμώντας τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα, τόσο της ανδρικής ομάδας, με την παραμονή στην Α2, όσο και των τμημάτων υποδομών, αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Ζυμβραγάκη για τη νέα περίοδο, στη θέση του πρώτου προπονητή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet