Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής «καρατόμησε» τελικώς την αντιδήμαρχό του
Πολιτική

Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής «καρατόμησε» τελικώς την αντιδήμαρχό του

Το πολιτικό σίριαλ που διαδραματίζεται από το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουλίου 2017 στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, με την ανταλλαγή «καυτών» ανακοινώσεων μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και της αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Ελισάβετ Πετσατώδη, οδήγησε στην ανάκληση του ορισμού της δεύτερης στη θέση της αντιδημάρχου.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου του δημάρχου αναφέρονται τα εξής:

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος αποφάσισε σήμερα 24/7 (αρ. αποφ. 374/2017) την  ανάκληση  του  ορισμού  από  τη  θέση  Αντιδημάρχου  της  κ. Ελισάβετ  Πετσατώδη.

Οι λόγοι ανάκλησης της Αντιδημάρχου όπως περιγράφονται στην απόφαση του Δημάρχου είναι οι εξής:

1. Έλλειψη πνεύματος και διάθεσης συνεργασίας με τον Δήμαρχο, που αναιρεί την εμπιστοσύνη και την αρχή της επικουρικότητας στα καθήκοντα του Δημάρχου από πλευράς Αντιδημάρχων.

2. Απαξιωτική,  ανάρμοστη,  προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά προς το πρόσωπο του Δημάρχου, αμφισβητώντας έμπρακτα τον θεσμικό του ρόλο, με αποκορύφωμα τις κατ’ επανάληψη  -παρουσία  πολλών- φωνασκίες και θορυβώδεις αποχωρήσεις από το γραφείο Δημάρχου, αλλά και τους διαδρόμους του Δημαρχιακού Μεγάρου, με χαρακτηρισμούς για τον Δήμαρχο.

Τις αρμοδιότητες που είχαν ανατεθεί στην κ. Πετσατώδη (με την  65/2017 απόφαση του Δημάρχου για τον ορισμό της ως Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών) από τη σημερινή ημερομηνία ασκεί ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet