Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεταμόρφωση Αττικής
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεταμόρφωση Αττικής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Μεταμόρφωση Αττικής από τη Δευτέρα 24 έως την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017.

Λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών στην περιοχή του Δήμου Μεταμόρφωσης θα πραγματοποιηθούν το ανωτέρω χρονικό διάστημα και κατά τις ώρες από 22:00 έως 06:00, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη 16,700 χ/θ έως 15,200 χ/θ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ως ακολούθως:

  • Στη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από τη χ/θ 16,700 έως τη χ/θ 15,200, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Τατοΐου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τον Α/Κ Πύρνας και του αριστερού παράδρομου προς τον Α/Κ Τατοΐου.
  • Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Τατοΐου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά την ανωτέρω διακοπή τα οχήματα θα εισέρχονται επί της ΝΕΟ Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και στο ύψος του Α/Κ Πύρνας θα ενεργούν αναστροφή για να κινηθούν προς Αθήνα.

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet