Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 26 Ιουλίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 26 Ιουλίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, στις 19:30, στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση χρήσεων και όρων διακήρυξης δημόσιας δημοπρασίας περί πολυετούς εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου «Αλάσκα» με μειωμένο μηνιαίο μίσθωμα (άρθρο 192 παρ. 8 Ν. 3463/2006, όπως ισχύει σήμερα).
  2. Έγκριση σύναψης μίσθωσης του ακινήτου – κυλικείου που βρίσκεται στο Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς, με την εταιρεία Ι. Καρποντίνης – Σ. Θωμόπουλος Ο.Ε. και με διακριτικό τίτλο «J n΄ S Café».
  3. Έγκριση πρότασης της επιτροπής διατύπωσης απόψεων επί του αναρτηθέντος προς διαβούλευση Σχεδίου Π.Δ/τος για τις «Κατηγορίες και το Περιεχόμενο των Χρήσεων Γης» (133/2017 απόφαση Δ.Σ.).
  4. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών για την εκμίσθωση πραγμάτων, αρ. 1 ΠΔ 270/81.
  5. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Σύνδεση αγωγού Πλάτωνος με αντλιοστάσιο οδού Ισμήνης» και κλήρωση για την ανάδειξη του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου και του αναπληρωματικού του.
  6. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Σύνδεση του υπάρχοντος δικτύου της εταιρείας “ΚΑΣΤΡΙ Α.Ε.”» και κλήρωση για την ανάδειξη του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου και του αναπληρωματικού του.
  7. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή στεγών Σχολικών Κτηρίων» και κλήρωση για την ανάδειξη του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου και του αναπληρωματικού του.
  8. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή τμημάτων οδού Κολοκοτρώνη» και κλήρωση για την ανάδειξη του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου και του αναπληρωματικού του.
  9. Επιστροφή ποσού 50,00 ευρώ ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.
  10. Διαγραφή ανείσπρακτων βεβαιωθέντων ποσών προστίμων αυθαίρετων κατασκευών λόγω τακτοποίησης με το Ν. 4178/2013.
  11. Διαγραφή ή μη ποσού 2.070,92 ευρώ από προσαυξήσεις ληξιπρόθεσμης οφειλής.
  12. Διαγραφή χρεωστών συνολικού ποσού 2870,00 ευρώ από χρηματικούς καταλόγους παραβάσεων ΚΟΚ.
  13. Διαγραφή χρεωστών συνολικού ποσού 940 ευρώ από χρηματικούς καταλόγους παραβάσεων ΚΟΚ.
  14. Επί αιτήματος για διαγραφή ή μη ποσού 784,29 ευρώ από προσαυξήσεις ληξιπρόθεσμης οφειλής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet