Ολοκληρώθηκαν οι συνοικιακές συνελεύσεις Ιουλίου του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκαν οι συνοικιακές συνελεύσεις Ιουλίου του Δήμου Κηφισιάς

Ολοκληρώθηκαν οι Συνοικιακές Συνελεύσεις του Δήμου Κηφισιάς για τον μήνα Ιούλιο και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ανανέωσε το ραντεβού με τους πολίτες τον Σεπτέμβριο οπότε θα συζητηθούν και θα επιλεγούν τα έργα του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού.

Τον Ιούλιο ο δήμαρχος Κηφισιάς και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τις Συνοικιακές Συνελεύσεις Γιώργος Τσούλος βρέθηκαν στις γειτονιές της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης και κατέγραψαν τα προβλήματα των πολιτών. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν Συνοικιακές Συνελεύσεις στο Κεφαλάρι, την Εκάλη, την Πολιτεία, το Καστρί, τις Εργατικές Πολυκατοικίες, τον Συνοικισμό Εθνικιστών και Αναπήρων Πολέμου Νέας Ερυθραίας, την Κάτω Κηφισιά, τη Νέα Κηφισιά (από Ελαιών έως Δρυμώνος) ευρύτερη περιοχή «Ελπιδοφόρου» και στα Αλώνια.

Ο κ. Θωμάκος ενημέρωσε τους πολίτες για την υλοποίηση των έργων του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού του 2016 και την πορεία υλοποίησης των έργων για το 2017. Αναφέρθηκε, επίσης, και στα οφέλη των Συνοικιακών Συνελεύσεων, οι οποίες, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, συνεισφέρουν στην επίλυση μικρών ή και μεσαίων τεχνικών προβλημάτων και συνδράμουν ενεργά στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας.

Από την πλευρά του ο κ. Τσούλος ενημέρωσε τους πολίτες για τα Συνοικιακά Συμβούλια, μια σύγχρονη, όπως σημειώνει ο Δήμος, μορφή άμεσης δημοκρατίας και συμμετοχής των πολιτών στα κοινά, τα οποία θα αναβιώσουν στον Δήμο Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet