Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 31 Ιουλίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 31 Ιουλίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017, στις 19:00, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Ελαιών αρ. 39, στον κ. Θεοδώρου Μάριο και με διακριτικό τίτλο  «ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΣΧΑΡΑ».
  2. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Χειμάρρας αρ. 36 στην Κηφισιά».
  3. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση οριοδεικτών επί της οδού Τροιζηνίας, στη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως στην Κηφισιά, για την αποτροπή της παρόδιας στάθμευσης».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, στο πεζοδρόμιο της οδού Ανοίξεως, μπροστά από το ακίνητο με είσοδο από την οδό Ρούπελ αρ. 33 στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του κρασπέδου του πεζοδρομίου της οδού Μ. Μπότσαρη αρ 21Α, στο Ο.Τ. 614α στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης έμπροσθεν του Ι.Ν. της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής, επί της οδού Δρυμώνος αρ. 7 στο Ο.Τ. 426 του Δήμου Κηφισιάς».
  7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ έμπροσθεν του κτιρίου Κοινωνικής Υπηρεσίας και Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κηφισιάς, επί της οδού Μαρίνου Αντύπα αρ. 3 στον Δήμο Κηφισιάς».
  8. Ονομασία πεζοδρόμων οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή «Αδάμες», εκατέρωθεν του Ο.Τ. 1037 στην Κηφισιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet