Τέσσερα νέα πρόσωπα και αρχή προετοιμασίας για την «Αγία»
Αθλητισμός

Τέσσερα νέα πρόσωπα και αρχή προετοιμασίας για την «Αγία»

Μετά τον απαραίτητο χρόνο ξεκούρασης και χαλάρωσης, η ομάδα μας της Αγίας Παρασκευής ετοιμάζεται για την επιστροφή στο γήπεδο. Η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου και ώρα 17.00, με όλο το στάδιο της προετοιμασίας να πραγματοποιείται στο δημοτικό γήπεδο της πόλης.

Οι ποδοσφαιριστές, υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, θα  ξεκίνησουν τη «σκληρή» δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπως μας ενημερώνει ο σύλλογος. Όπως γίνεται πάντα, το βασικό στάδιο προετοιμασίας περιλαμβάνει και φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Εν τω μεταξύ, πλούσια ήταν η μεταγραφική κίνηση των τελευταίων ημερών για τη Santa. Έτσι, με τα χρώματα της «Αγίας» θ’ αγωνίζονται από τη νέα περίοδο οι:

Μιχάλης Σκούρας: Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους και ικανούς μέσους στην κατηγορία, κάτι που δείχνει και η μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική του καριέρα,καθώς στις ομάδες που έχει αγωνιστεί ήταν πάντα από τα βασικά στελέχη. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Ηλιούπολης, έχοντας πάνω από 20 συμμετοχές κάθε χρόνο. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Δόξα Βύρωνα, Χαραυγιακό και Αστέρα 2004.

Τάσος Τικταπανίδης: Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που, παρά το  νεαρό της ηλικίας του (έτος γέννησης το 1993), έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον Ολυμπιακό Λαυρίου, μέχρι πέρυσι, στο Χαιδάρι, τη Γλυφάδα, καθώς και με το Περιστέρι στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Sponsors and Partners

Θοδωρής Μακρόπουλος: Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολυετή παρουσία στα γήπεδα της Α’ κατηγορίας Αθήνας και Πειραιά, καθώς και στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο γεννημένος το έτος 1989 ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια έχοντας βασικό ρόλο στον Άρη Πετρούπολης (30 συμμετοχές), στους Αγίους Αναργύρους (28 συμμετοχές), ενώ μέχρι πρότινος ήταν στην ομάδα του Ήφαιστου Πειραιά (30 συμμετοχές) και παλαιότερα έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας.

Παναγιώτης Νούτσος: Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος το έτος 1999 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Παπάγου, έχοντας μάλιστα στην περσινή περίοδο 12 συμμετοχές και πολύ καλή παρουσία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αθήνας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet