Σε αποκριάτικους ρυθμούς
Κοινωνία

Σε αποκριάτικους ρυθμούς

Πλούσιες αποκριάτικες εκδηλώσεις προετοιμάζει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε μία προσπάθεια να… σπάσει τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά και να πάει κόντρα στο κλίμα κατάθλιψης που έχουν δημιουργήσει οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, με στόχο την ψυχαγωγία των δημοτών, την τόνωση της τοπικής αγοράς και τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην πόλη μας ενόψει των Αποκριών, διοργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 15, 16 και 23 Φεβρουαρίου 2014, στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Περίσσευμα φαντασίας και πολύ κέφι – αντίδοτο στη δύσκολη καθημερινότητά μας, είναι οι βασικοί άξονες του προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει παιδικές εκδηλώσεις, χορούς και παραδοσιακά δρώμενα. Σχεδιάστηκε για να αποτελέσει μια γιορτή για όλες τις ηλικίες, συνδυάζοντας αρμονικά τις παραδόσεις με σύγχρονες εκδηλώσεις που θα προσφέρουν κέφι και ψυχαγωγία στα παιδιά μας, σε όλους τους κατοίκους, αλλά και σε όσους θα επισκεφθούν αυτές τις μέρες την πόλη μας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου (ώρα 12 .00 – 14.00)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοροστάσι» ξεσηκώνει την πόλη με αποκριάτικα δρώμενα, γαϊτανάκια και χορό, με συμμετοχή των σχολείων της πόλης και του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου (ώρα 12.00 – 14.00)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κορύβαντες» θα αναβιώσει με χορούς και τραγούδια το παραδοσιακό δρώμενο αποκριάς «Μπαμπούγερα».

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου (ώρα 11.00-13.00)

Η καλλιτεχνική ομάδα «Μαγικό Υπερθέαμα» σας προσκαλεί σε Αποκριάτικο Πάρτυ Μασκέ για μικρούς και μεγάλους με ξυλοπόδαρο και κλόουν.

(ώρα 13.00 – 14.00)

Οι δάσκαλοι και οι μαθητές της Σχολής Χορού «Steven Kelly» θα ξεφαντώσουν μαζί με τους θεατές χορεύοντας σε ρυθμούς λάτιν.

Σας περιμένουμε όλους για χορό, διασκέδαση και αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής!

Δήμος Αγίας Παρασκευής – Γραφείο Τύπου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet