Επέμβαση ΣΠΑΠ σε… μηδέν χρόνο στην πυρκαγιά στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης
Αυτοδιοίκηση

Επέμβαση ΣΠΑΠ σε… μηδέν χρόνο στην πυρκαγιά στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 1 Αυγούστου 2017 στο στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης.

Η επέμβαση του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Πεντέλης, Βριλησσίων και Χαλανδρίου ήταν αμεσότατη. Στο τόπο του συμβάντος βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, οι αντιδήμαρχοι Πεντέλης Μιχάλης Κολιός και Λευτέρης Κιτσούλης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Πεντέλης, Ιωάννης Ζούνης και οι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας Βριλησσίων, Τάσος Βιρβίλης και Αλέκος Κοντομάρης.

Στη σχετική ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ αναφέρει για το συμβάν:

Συγχαρητήρια σε όλους για την άμεση επέμβαση!!! Όποιοι είχαν απορία για την αντίδραση των μαχίμων του ΣΠΑΠ σε περιστατικά εντός των ορίων του Δήμου Πεντέλης και παίζουν με τα νεύρα μας, αυτές τις τελευταίες ημέρες, με τις διαδοχικές πυρκαγιές, έλαβαν πάλι αποστομωτική απάντηση…

Χρόνος αντίδρασης κάτω των 3 λεπτών (άφιξη στο συμβάν).

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, συγχαρητήρια στον Β20 και Β57 και σε όλα τα παιδιά Βριλησσίων και Χαλανδρίου και Πεντέλης (Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου και Πολιτικής Προστασίας) για την ταχύτατη και αποτελεσματική αντίδραση!

Μπράβο σας ρε μαχίμια!

Αλλά και ένα μπράβο αξίζει στους υπευθύνους του στρατιωτικού νοσοκομείου 414 για τον εξαιρετικό καθαρισμό που είχαν κάνει!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet