Συνάντηση Γ. Πατούλη με φορείς της Ομογένειας για τον Ιατρικό Τουρισμό
Κοινωνία

Συνάντηση Γ. Πατούλη με φορείς της Ομογένειας για τον Ιατρικό Τουρισμό

Τις προοπτικές που ανοίγονται για τη χώρα μας μέσα από τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάδειξή της σε Παγκόσμιο Προορισμό Υγείας, αλλά και τις ευκαιρίες σε επίπεδο επιχειρηματικών συνεργειών όπως διαμορφώνονται μέσα από τη συνεργασία με την Ομογένεια, εξέτασαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με τον γενικό γραμματέα της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, Κωνσταντίνο Πάντο, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Ελληνισμού Νέας Υόρκης, Πέτρο Γαλάτουλα, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Σικάγου, Κώστα Χανιωτάκη, και τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Ελληνισμού Μόντρεαλ, Νίκο Παγώνη.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στις συμμαχίες που μπορούν να αναπτυχθούν με την ελληνική Ομογένεια για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου συνεργασίας του Ελληνισμού με επίκεντρο την ανάδειξη της χώρας μας σε διεθνές κέντρο Ιατρικού Τουρισμού, δημιουργώντας ευκαιρίες εξωστρέφειας για την ελληνική ιατρική, αλλά και απασχόλησης για τους Έλληνες γιατρούς στην πατρίδα τους.

«Εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της προώθησης μιας παγκόσμιας καμπάνιας προώθησης του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα. Η χώρα μας μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη. Ο Ιατρικός Τουρισμός μπορεί να δώσει νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη. Είναι αναγκαιότητα να συμπράξουν όλες οι ελληνικές δυνάμεις ανά την υφήλιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανάκαμψης της Ελλάδας και να προκύψουν σημαντικά οφέλη από τη διαδικασία αυτή για τη χώρα μας και τους ανθρώπους της» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Οι προσπάθειες συνεργασίας με την Ομογένεια έρχονται στον απόηχο των συναντήσεων του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Μόντρεαλ που επιστεγάστηκαν με την υπογραφή μνημονίων συνεργασίας για τη δημιουργία του Διεθνούς Κέντρου Ιατρικού Τουρισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet