Πάνω από 50 οικόπεδα καθάρισε η δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Πάνω από 50 οικόπεδα καθάρισε η δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων

Περισσότερα από 50 οικόπεδα αποψιλώθηκαν και καθαρίστηκαν από τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων, στο πλαίσιο προληπτικών παρεμβάσεων πυρασφάλειας, με βάση τον δημοτικό σχεδιασμό πυροπροστασίας.

Η αρμόδια διεύθυνση συνέταξε, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, και φρόντισε για την αποστολή πλέον των 300 επιστολών καθαρισμού οικοπέδων, στον προβλεπόμενο χρόνο. Η δημοτική Αρχή ευχαριστεί, μέσω της ανακοίνωσης, τη μεγάλη πλειοψηφία των ιδιοκτητών οικοπέδων που ανταποκρίθηκαν εγκαίρως στις σχετικές επιστολές που τους εστάλησαν ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου από τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο κ. Μαυραγάνη, ενώ σε όποιο ιδιωτικό οικόπεδο λόγω έκτασης της παρέμβασης κρίθηκε αναγκαίο, η παρεχόμενη υπηρεσία χρεώθηκε αναλόγως.

Προκειμένου για την αντιπυρική προστασία, ο Δήμος παρακαλεί τους δημότες και κατοίκους των Βριλησσίων να απορρίπτουν προσεκτικά και καταλλήλως τα κλαδέματα (σε δέματα) και απορρίμματά τους (εντός κάδου και διαχωρισμένα), καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου και με αυξημένη υπευθυνότητα, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες της αντιπυρικής περιόδου.

Επίσης, οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο των προληπτικών παρεμβάσεων Πολιτικής Προστασίας, συμμετείχαν με το δυναμικό τους στους καθαρισμούς του Δάσους Θεόκλητου, της Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου στο τμήμα των Βριλησσίων και του ρέματος Βριλησσού.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εύρος των παρεμβάσεων καθαρισμού οικοπέδων και αδόμητων χώρων στο αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet