Κόντρα Ν.Δ. – Γαβρόγλου για τα περί μη στράτευσης του υπουργού
Πολιτική

Κόντρα Ν.Δ. – Γαβρόγλου για τα περί μη στράτευσης του υπουργού

«Ο κυνισμός, η υποκρισία και η αλαζονεία αποτελούν αντίδοτο για τα πάντα» αναφέρει η Ν.Δ., σε ανακοίνωσή της, σχετικά με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ότι ο υπουργός Παιδείας δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία με απόφαση της χούντας.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Πρόσφατα ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου είπε ότι στον στρατό πηγαίνουν όλοι και όχι μόνο οι άριστοι.

»Παρέλειψε να πει ότι από τους όλους εξαιρέθηκε ο ίδιος με αποφάσεις της χούντας. Προφανώς για μια ελαστική συνείδηση σαν τη δική του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

»Ο κυνισμός, η υποκρισία και η αλαζονεία αποτελούν αντίδοτο για τα πάντα. Ας πάψει, τουλάχιστον, ο κ. Γαβρόγλου να προκαλεί και να ταλαιπωρεί το χώρο της Παιδείας, τις νεότερες γενιές των Ελλήνων και τη δημοκρατική ελληνική κοινωνία».

Το Ποτάμι σχολίασε σχετικά: «Ο κ. Γαβρόγλου δηλώνει ιδεολόγος αριστερός, αλλά με λεφτά εξαργύρωσε τις υποχρεώσεις του στην πατρίδα. Άλλος ένας κλασικός ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

H απάντηση του υπουργού

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη έγραφε ο Καισάριος Δαπόντες πριν 200 χρόνια. Πού να ήξερε πόσο επίκαιρος θα ήταν ακόμη και σήμερα» αναφέρει ο υπουργός Παιδείας, απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Γαβρόγλου κάνει λόγο για προσωπική επίθεση, κατηγορώντας τη Ν.Δ. ότι «θέλει να συντηρήσει ένα πολεμικό κλίμα απίστευτων διαστάσεων από κοινού με το έντυπο-συνώνυμο του κιτρινισμού».

Τόσο την ενδιαφέρει η εκπαίδευση, τόσο την ενδιαφέρει ο δημοκρατικός δημόσιος λόγος, τόσο την ενδιαφέρει να προστατεύσει τη σημαία, αλλά και την έννοια της αριστείας, από τον ευτελισμό που υφίσταται με τις φωνασκίες της, καταλήγει.

NΔ: Για την ταμπακιέρα, ούτε λέξη

Ανταπαντώντας η Ν.Δ. σημειώνει: «Το χειρότερο για τον κ. Γαβρόγλου είναι ότι παραμένει αμετανόητος. Αντί να δώσει εξηγήσεις, επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία. Για την ταμπακιέρα, όμως, ούτε λέξη. Σημάδι ενοχής».

 

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet