Νίκος Χιωτάκης: “Καμία ψήφος χαμένη!”
Πολιτική

Νίκος Χιωτάκης: “Καμία ψήφος χαμένη!”

Μήνυμα σύνθεσης και συνεργασίας απευθύνει στο Κηφισιώτικο εκλογικό σώμα ο νυν δήμαρχος κι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ, Νίκος Χιωτάκης, λίγες ώρες πριν το στήσιμο της κάλπης για τον επαναληπτικό γύρο των εκλογών, μέσω της ανακοίνωσης που ακολουθεί:

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις κρισιμότερες εκλογές για τον Δήμο μας. Δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε μέχρι τη δεύτερη Κυριακή, 25 Μαΐου, έναν έντιμο και καθαρό αγώνα για τον τόπο μας. Γιατί στόχος μας είναι να οδηγήσουμε τον Δήμο Κηφισιάς, σε μια νέα περίοδο δημιουργίας, ανάπτυξης και προοπτικής.

Αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε πολλά. Σε αυτή μας τη διαδρομή θέλουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης μας, δίπλα μας, τις θέλουμε μαζί μας. Οι δημοτικές παρατάξεις που δεν συμμετέχουν στο Β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με ανακοινώσεις τους, κάλεσαν τους πολίτες που στήριξαν τους συνδυασμούς αυτούς να ψηφίσουν κατά συνείδηση, χωρίς να υποδείξουν ποιον υποψήφιο δήμαρχο να εμπιστευθούν.

Για τον λόγο αυτό απευθύνομαι στα στελέχη των Συνδυασμών, που έχουν κάνει πράξη τη συνεργασία, όπως και σε κάθε πολίτη του Δήμου Κηφισιάς, ζητώντας σας να στηρίξετε την προσεχή Κυριακή τον δήμαρχο και τον Συνδυασμό που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της πόλης. Που μπορεί να εγγυηθεί με το πρόγραμμά του ένα καλύτερο μέλλον για το προάστιό μας.

Σε αυτή μας την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Θέλουμε μαζί μας καθέναν από εσάς που νοιάζεται ειλικρινά για το καλό του τόπου μας και που συμμερίζεται το όραμα και την προσπάθειά μας για έναν Δήμο, Ευρωπαϊκό, σύγχρονο, αλληλέγγυο, που δημιουργεί και αναπτύσσεται με σεβασμό στο περιβάλλον και τη νεολαία μας. Για μια δημοτική αρχή συμμετοχική, δημοκρατική, δίπλα στον δημότη και τις ανάγκες του, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Για να χτίσουμε όλοι μαζί το μέλλον του Δήμου Κηφισιάς.

Στις 18 Μαΐου, οι πολίτες εμπιστεύθηκαν την αυτοδιοικητική μας πρόταση και έδωσαν στoν Δημοτικό Συνδυασμό Σύνθεσης και Αλληλεγγύης «Σίγουρα Βήματα», καθαρό προβάδισμα, σε ποσοστό 46,4%. Οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς αναγνώρισαν ότι λειτουργούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, επενδύοντας πρώτα από όλα στην ενότητα όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης. Πάνω από κόμματα, παρατάξεις, προσωπικά συμφέροντα και επιδιώξεις. Για μας η ενότητα δεν είναι σύνθημα, αλλά αναπόσπαστο στοιχείο της αυτοδιοικητικής μας ταυτότητας.

Έφτασε η ώρα της ευθύνης απέναντι στον τόπο μας. Με συστράτευση δυνάμεων για τη μεγάλη νίκη! Στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε για το Μέλλον μας! Αυτή την Κυριακή κρίνονται πολλά. Στη δύσκολη αυτή οικονομική και κοινωνική συγκυρία κρίνεται η δυνατότητα που θα έχει ο Δήμος μας να απαντήσει στο μεγάλο αίτημα της κοινωνίας για αλληλεγγύη και συνοχή. Παράλληλα, κρίνεται η καθημερινότητα του πολίτη, η ποιότητα ζωής του και η καλύτερη, ποιοτικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή του, από τις υπηρεσίες του Δήμου. Κρίνεται η πορεία του Δήμου Κηφισιάς στη νέα δύσκολη εποχή για την Αυτοδιοίκηση.

Οι πολίτες μπορούν πια να συγκρίνουν. Έχουν δείγμα γραφής. Γιατί οι συνεργάτες μου και εγώ έχουμε θέληση, πίστη, δύναμη, εμπειρία και κυρίως ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για να πετύχουμε στόχους υψηλούς και δύσκολους. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη από κοινού και να συνεργαστούμε σε όλα τα επίπεδα για το καλό του τόπου μας. Να συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο που ξεκινήσαμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήδη από την θητεία μας τα προηγούμενα 3,5 χρόνια έχουμε βάλει τις βάσεις για να περάσουμε στη νέα εποχή με Σίγουρα Βήματα.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα αυτό, που είναι μια ειλικρινής πρόταση δημιουργικής συνεργασίας και σύνθεσης προς όφελος όλης της πόλης. Είμαι αισιόδοξος ότι στις 25 Μαΐου, όλοι μαζί θα αποφασίσουμε να προχωρήσουμε ενωμένοι και να επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας.

Σας καλώ, να δώσουμε μαζί το μήνυμα της ενότητας και της προοπτικής.

Να πάρουμε το μέλλον του Δήμου στα χέρια μας. Δεν πρέπει να πάει καμία ψήφος χαμένη!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet