Επίσκεψη δημάρχου Πεντέλης στα πυροφυλάκια του Δήμου
Κοινωνία

Επίσκεψη δημάρχου Πεντέλης στα πυροφυλάκια του Δήμου

Επίσκεψη στα πυροφυλάκια και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου, ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης προκειμένου να ελέγξει τη λειτουργία της Πυροπροστασίας – Πυρασφάλειας του Δήμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου ο δήμαρχος τόνισε σχετικά:

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε είμαστε σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου, σε δείκτη επικινδυνότητας πυροπροστασίας- πυρασφάλειας τέσσερα (4) και οι ριπές του αέρα μας δείχνουν το πόσο τεράστιες θα είναι οι καταστροφές σε μία πυρκαγιά εάν δεν την αντιμετωπίσουμε στα πρώτα λεπτά. Κυρίως όμως μας δείχνουν το μέγεθος της ευθύνης μας για την πιστή και ευσυνείδητη υλοποίηση της αποστολής μας για την οποία αμειβόμαστε εξάλλου.

Κατά τον έκτακτο έλεγχο που διενήργησα τα στελέχη του Κ.ΕΠΙΧ και η στελέχωση των πυροφυλάκων δεν ήταν σωστά ενδεδυμένα. Επιπρόσθετα ο πυροφύλακας στο πυροφυλάκιο της Μικρής Καλλιθέας ασχολείτο με τη μελέτη βιβλίου χωρίς να παρακολουθεί τον περιβάλλοντα χώρο, ο πυροφύλακας στο πυροφυλάκιο του Προφήτη Ηλία δεν έφερε το ενδεδυμένο γιλέκο, αλλά λειτουργούσε κανονικά, ο πυροφύλακας της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων φορούσε μόνο σορτσάκι λες και ήταν σε παραλία και δεν επιτηρούσε τη Ζώνη Ευθύνης του.

Απαιτείται να συναισθανθείτε το βάρος της ευθύνης της αποστολής που έχετε την υλοποίηση της οποίας θα ελέγχω καθημερινά και επί 24ώρου βάσεως.

Η αποστολή σας ενέχει τεράστια ευθύνη και η πλημμελής υλοποίησή της μπορεί να σημάνει ανθρώπινες θυσίες και τεράστιες καταστροφές στο περιβάλλον και τον οικιστικό ιστό των πόλεών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet