Ερπυστριοφόρα μηχανήματα της Περιφέρειας στα πύρινα μέτωπα της Ανατ. Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Ερπυστριοφόρα μηχανήματα της Περιφέρειας στα πύρινα μέτωπα της Ανατ. Αττικής

Με επιπλέον μηχανολογικό εξοπλισμό συνδράμει την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική η Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη 15 Αυγούστου, ύστερα από σχετικό αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Περιφέρεια Αττικής απέστειλε τρία ερπυστριοφόρα βαρέως τύπου χωματουργικά μηχανήματα, προκειμένου να συμβάλλουν στις επιχειρήσεις περιορισμού της πυρκαγιάς. Πλέον στο μέτωπο της αντιμετώπισης της καταστροφικής πυρκαγιάς από την Περιφέρεια Αττικής επιχειρούν 23 υδροφόρες, επτά ερπυστριοφόρα βαρέως τύπου χωματουργικά μηχανήματα με τις ειδικές πλατφόρμες μεταφοράς τους, δύο μεγάλοι ελαστιχοφόροι φορτωτές, καθώς και ένα χωματουργικό μηχάνημα τύπου JCB. Παράλληλα, η Περιφέρεια Αττικής εξασφάλισε, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, για 500 πυροσβέστες και εθελοντές την παροχή νερού και πρόχειρου γεύματος, τα οποία συγκεντρώνονται και διανέμονται έχοντας ως βάση το δημοτικό κατάστημα Καλάμου.

Στελέχη της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκονται στο μέτωπο της φωτιάς και σε διαρκή επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου, όπως τονίζει η Περιφέρεια, να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε περαιτέρω αίτημά της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet