Έκκληση Γ. Πατούλη για επιπλέον συνδρομή Δήμων στα πύρινα μέτωπα της Ανατ. Αττικής
Αυτοδιοίκηση

Έκκληση Γ. Πατούλη για επιπλέον συνδρομή Δήμων στα πύρινα μέτωπα της Ανατ. Αττικής

Με αφορμή την κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής που εξακολουθούν να πλήττονται από τα πύρινα μέτωπα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, έκανε την εξής δήλωση:

«Δυστυχώς οι συνεχείς αναζωπυρώσεις στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που επικρατούν, έχουν επιδεινώσει την κατάσταση. Οι στιγμές που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Απαιτείται επαγρύπνηση και συντονισμός για την καλύτερη διασφάλιση της προστασίας των πολιτών.

»Απευθύνω έκκληση προς όλες τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας των Δήμων να ενισχύσουν με επιπλέον υδροφόρες το δύσκολο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο έργο της κατάσβεσης και να τους καλέσω να είναι σε περαιτέρω εγρήγορση, καθώς η νύχτα προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολη. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού. Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet