Ξανά κοντά μας από Τρίτη 22 Αυγούστου το Φεστιβάλ Ρεματιάς
Πολιτισμός

Ξανά κοντά μας από Τρίτη 22 Αυγούστου το Φεστιβάλ Ρεματιάς

Ξεκινάει και πάλι το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 την Τρίτη 22 Αυγούστου, επιφυλάσσοντας, μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου, 28 ακόμη «Νύχτες Αλληλεγγύης» για τους φίλους και τις φίλες της μεγάλης γιορτής του Χαλανδρίου.

Το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ ανοίγει η μουσική παράσταση «Καρνάκ: Το διαστημόπλοιο του σύγχρονου μάγου» από τη μουσική ομάδα ΡΟΔΑ με έργα των Γκουρτζίεφ και ντε Χάρτμαν σε καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση Μαρίας Περετζή. Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 22 και 23 Αυγούστου με κατ΄ εξαίρεση ώρα έναρξης στις 9:00 μ.μ. –καθώς οι παραστάσεις του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου ξεκινούν κατά κανόνα στις 8:30 μ.μ.– και έχει εισιτήριο γιατί αποτελεί παραχώρηση του θεάτρου στην ομάδα παραγωγής.

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που φιλοξενεί στο δεύτερο μέρος του το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 περιλαμβάνεται ένα τριήμερο μουσικό αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, το «Our Festival 3»με παραστάσεις θεάτρου, μουσικής, χορού και μεικτά θεάματα από τις 12 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ τις «Νύχτες Αλληλεγγύης» θα κλείσει με μια μεγάλη συναυλία η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί τους πολίτες, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «να συνεχίσουν να μοιράζονται στις Νύχτες Αλληλεγγύης τα έργα της τέχνης και του πολιτισμού τηρώντας ενεργή στάση αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας που είναι πιο ευάλωτοι στην κρίση. Η ελεύθερη συνεισφορά τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές της πόλης και για τους πρόσφυγες αποτελεί πράξη ουσιαστικής συμπαράστασης σε όσους δοκιμάζονται πιο σκληρά αυτή την περίοδο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet