Με Κ. Κεραμιδά στο «τιμόνι» και πολλούς από τους νέους παίκτες του συνεχίζει το Μαρούσι
Αθλητισμός

Με Κ. Κεραμιδά στο «τιμόνι» και πολλούς από τους νέους παίκτες του συνεχίζει το Μαρούσι

Για ακόμα μια χρονιά το Μαρούσι θα συνεχίσει με τον Κώστα Κεραμιδά στο «τιμόνι» του, όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του συλλόγου. Πρόκειται για τον προπονητή με τον οποίο η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει πανηγυρίσει δύο συνεχόμενες ανόδους, από τη Γ’ Εθνική στην Α2.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής του Αμαρουσίου ανέφερε:

«Φέτος θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς γιατί έχουμε μια ομάδα κατά βάση νεανική και θα χρειαστούμε πολύ δουλειά και προσπάθεια για να κρατηθούμε στην Α2. Το σίγουρο είναι ότι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Τα παιδιά έχουν πολύ όρεξη για δουλειά και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν όλο τους τον εαυτό για το καλό του Αμαρουσίου».

Ο Κώστας Κεραμιδάς θα έχει στο πλευρό του τους Γιάννη ΓρίβαΆγγελο Γεωργαλά και Γιώργο Κατσαρέλια, οι οποίοι θα είναι οι βοηθοί του έμπειρου προπονητή.

Εν τω μεταξύ, το Μαρούσι ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τους Παύλο Ξύδα, Ορφέα Στασινό και Ευγένιο Σεργιένκο. Οι τρεις νεαροί παίκτες συνέβαλαν καθοριστικά στην εξαιρετική πορεία της ομάδας την περασμένη περίοδο.

Παράλληλα, τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίσουν να φορούν ο αρχηγός Παντελής Κανέλλης και ο Γιώργος Σουρλής. «Με την εμπειρία και το ταλέντο τους αναμένεται να βοηθήσουν και πάλι το Μαρούσι να πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet