Τρία νέα μεταγραφικά αποχτήματα για τις Γυναίκες της «Santa»
Αθλητισμός

Τρία νέα μεταγραφικά αποχτήματα για τις Γυναίκες της «Santa»

Σε τρεις σημαντικές μεταγραφές προχώρησε η γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, με τη φανέλα της ομάδας θ’ αγωνίζεται από τη νέα περίοδο η έμπειρη διεθνή μέσος Χριστίνα Σαχινίδου. Ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Γιαννόγλου, δήλωσε στο www.wfc-santa.com για τη συνεργασία της αθλήτριας με την ομάδα ότι πρόκειται για μια «μεταγραφή ουσίας», προσθέτοντας: «Η Χριστίνα Σαχινίδου είναι μια πολύ έμπειρη ποδοσφαιρίστρια, η οποία διακρίνεται από το αγωνιστικό πάθος της και τη δυναμικότητα στο παιχνίδι της, πολύ σημαντικά στοιχεία για την αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

»Αγωνίζεται ως μέσος και διακρίνεται για την ομαδικότητά της, ενώ η εμπειρία που έχει αποκτήσει από τις πολυάριθμες συμμετοχές της στην Α’ Εθνική κατηγορία της επιτρέπουν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεσαία γραμμή κάθε ομάδας.      

»Η Χριστίνα επέλεξε να είναι μαζί μας τη φετινή χρονιά και πιστεύω ότι έχει να δώσει πολλά ακόμα στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά και στην Αγία Παρασκευή. Εκτιμώ ότι η ποιότητά της είναι τέτοια που πρέπει να ελπίζουμε ότι θα δούμε αρκετά πράγματα από εκείνη μέσα στο γήπεδο.  

»Η έμπειρη Σαχινίδου θα μας δώσει δύναμη και προσωπικότητα στον χώρο του κέντρου, θα ανεβάσει ταχύτητα στο επιθετικό κομμάτι, ενώ θα δώσει σίγουρα πολλές αμυντικές μάχες, αφού διακρίνεται για το αγωνιστικό της πείσμα, αλλά και το πνεύμα νικητή που τη διακατέχει! Είναι πραγματικά μια αθλήτρια που θα ήθελε κάθε προπονητής στο ρόστερ του.

»Ευελπιστούμε λοιπόν ότι και με τη δική της προσθήκη θ’ ανεβούμε  αυτό το παραπάνω σκαλοπάτι ώστε να επιτύχουμε τους φετινούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα! Προσωπικά την ευχαριστώ για την επιλογή της να έρθει στην οικογένεια της Αγίας Παρασκευής και της εύχομαι καλή αγωνιστική περίοδο».  

Με τη φανέλα της ομάδας θ’ αγωνίζεται τη νέα περίοδο και η έμπειρη διεθνής επιθετικός Γιούλη Πλιασά, για την οποία ο προπονητής της «Αγίας» δήλωσε:

«Πρόκειται για μια εξαιρετικά έμπειρη αθλήτρια που έχει αφήσει ήδη το δικό της στίγμα στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο. Το πέρασμά της και μόνο από αρκετές ομάδες που πρωταγωνίστησαν και πρωταγωνιστούν ακόμα δείχνει την ποιότητά της!

»Θεωρώ ότι η συνεργασία μας με τη Γιούλη έχει ήδη ξεκινήσει αφού είναι κοντά μας και προπονείται από το τέλος της περσινής περιόδου και υπάρχει ταύτιση απόψεων αλλά και στόχων!

»Πιστεύω ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, παρότι έχει απουσιάσει για κάποιο διάστημα από τα γήπεδα, αλλά η διάθεσή της και το πάθος της για το ποδόσφαιρο γρήγορα θα την φέρουν στην κατάσταση που όλοι επιθυμούμε.

»Η τεχνική της κατάρτιση βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, είναι αριστεροπόδαρη,  σημαντικό πλεονέκτημα για κάθε ομάδα, μπορεί ν’ αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, αλλά και ως κεντρικός επιθετικός. Έχει μια πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα, σημαντικό για κάθε ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες όπως η Αγία Παρασκευή, αλλά δυσκολεύεται σε κλειστές άμυνες στα ‘τελειώματα’ των φάσεων.

»Εμείς προσπαθούμε με τις επιλογές που θα κάνουμε στις φετινές μεταγραφές να καλύψουμε μέρος των αδυναμιών μας, ώστε να έχουμε περισσότερα ατού στην πορεία του πρωταθλήματος.  

»Η έμπειρη Πλιασά επαναλαμβάνω ότι θα μας δώσει ενέργεια και ώθηση στο επιθετικό κομμάτι, ενώ η οξυδέρκειά της και το ποδοσφαιρικό μυαλό που διαθέτει στον τρόπο παιχνιδιού της, θ’ ανεβάσει τη συνολική απόδοση των συναθλητριών της.

»Ευελπιστούμε να μας χαρίσει όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους! Εγώ προσωπικά την ευχαριστώ για την επιλογή της να έρθει στην οικογένεια της Αγίας Παρασκευής».  

Τέλος, ο σύλλογος των Βορείων ανακοίνωσε την απόχτηση της Νάσιας Πέιου από την Α.Ε. Ζωγράφου Ιλισίων – Γουδί.

Η Πέιου είναι 21 ετών, με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, μεσοεπιθετικός. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με τα χρώματα της Αγίας Παρασκευής (υποσχετική), έχοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα στην προσπάθειά της και έτσι φέτος «έπιασε μόνιμο λιμάνι» στη «Santa», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε στο www.wfc-santa.com για τη συγκεκριμένη μεταγραφή:

«Πρόκειται για μια νεαρή αθλήτρια που έχει πολύ αγάπη για αυτό που κάνει και θέλει να μαθαίνει κάθε ημέρα που περνά και κάτι ακόμα. Δούλεψε συστηματικά και προσπάθησε πάρα πολύ την περίοδο 2016-2017. Έχει μια αρκετά καλή φυσική κατάσταση, την οποία φροντίζει και διατηρεί, είναι δυναμική, με καλή ταχύτητα, ενώ βελτιώνεται καθημερινά τόσο στο τεχνικό όσο και στο τακτικό κομμάτι. Παρότι αγωνίζεται ως επιθετικός δουλεύει πολύ στο αμυντικό κομμάτι, θα έλεγα ότι παίζει για την ομάδα και έχει μια σταθερή απόδοση καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο, πράγμα πολύ σημαντικό για τη σταθερή απόδοση.

»Είναι μια αθλήτρια που θα την χαρακτήριζα ‘μπαλαντέρ’ , που μπορεί δηλαδή ν’ αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις και αποτελεί σημαντικό ‘εργαλείο’ για κάθε προπονητή. Ο ευχάριστος χαρακτήρας της, αλλά και η θετική της στάση, την κάνει αγαπητή θα έλεγα στην οικογένεια της ομάδας και ‘έδεσε’ από την πρώτη μέρα στο κλίμα και στη φιλοσοφία μας σαν να αγωνιζόταν αρκετά χρόνια μαζί μας. Θεωρώ ότι η δεύτερη αυτή χρονιά της στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα της δώσει το δικαίωμα να μας παρουσιάσει ακόμα περισσότερα πράγματα και πολλές από τις δυνατότητές της πάνω στις οποίες δουλεύει και προσπαθεί, θα ξαναπώ, καθημερινά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η κα Λίτσα Κουφολούκα έκλεισε το θέμα αυτής της μεταγραφής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet