Συλλυπητήρια δημάρχου Ηρακλείου Αττικής για τον θάνατο της Μαίρης Ζούνη
Κοινωνία

Συλλυπητήρια δημάρχου Ηρακλείου Αττικής για τον θάνατο της Μαίρης Ζούνη

Έφυγε από τη ζωή, μετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο, η δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής, Μαίρη Ζούνη. Η Μαίρη Ζούνη είχε εκλεγεί τις δύο τελευταίες τετραετίες στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, έχοντας διατελέσει αντιπρόεδρος του Δ.Σ., υπηρετώντας το Ηράκλειο και τα συμφέροντα των κατοίκων του.

Για την απώλεια της δημοτικής συμβούλου Μαίρης Ζούνη, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, δήλωσε:

«Το Ηράκλειο έχασε μια σπουδαία γυναίκα. Η Μαίρη Ζούνη μαχόταν πάντα με ήθος, ευγένεια, σοβαρότητα, πέρα από παρατάξεις και πολιτικά σύνορα για το καλό της πόλης μας και των κατοίκων της. Με την ίδια γενναιότητα έδωσε και τον αγώνα για την ίδια της την ζωή. Όμως, αυτή η μάχη ήταν άνιση. Αποχαιρετούμε τη Μαίρη Ζούνη με βαθιά θλίψη. Ας μείνει το παράδειγμα της προσωπικότητάς της οδηγός για τις μελλοντικές γενιές των πολιτικών του Ηρακλείου. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά της. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, η τοπική κοινωνία, θα την θυμόμαστε πάντα…».

Με απόφαση του δημάρχου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να επικυρωθεί η πρόθεσή του για δωρεάν παραχώρηση του τάφου και των εξόδων ταφής στο δημοτικό κοιμητήριο Ηρακλείου, ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης και τιμής στην αποβιώσασα.

Η κηδεία της Μαίρης Ζούνη θα γίνει την Τρίτη 22 Αυγούστου στις 14:00 στο δημοτικό κοιμητήριο Ηρακλείου Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet