Ποιοι και γιατί συντηρούν τη φημολογία για κάθοδο του Γ. Θωμάκου στις εθνικές εκλογές;
Πρόσωπα

Ποιοι και γιατί συντηρούν τη φημολογία για κάθοδο του Γ. Θωμάκου στις εθνικές εκλογές;

Επιμένουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, να κατεβαίνει υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Εξίσου επίμονα ο ίδιος διαψεύδει τις σχετικές πληροφορίες, με τη «στερεότυπη» απάντηση ότι «πιστεύει και υπηρετεί την Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση» και «είναι αφοσιωμένος στη διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς» και στο έργο του σε αυτήν.

Η αλήθεια είναι ότι ξενίζει η επιμονή των δημοσιευμάτων γύρω από την υποψηφιότητα του δημάρχου Κηφισιάς στις βουλευτικές εκλογές. Όσοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει βάση στις συγκεκριμένες πληροφορίες, λένε με νόημα ότι «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Από την άλλη, όσοι κινούνται κοντύτερα στο περιβάλλον του δημάρχου θυμίζουν ότι ο κ. Γ. Θωμάκος δεν φημίζεται για τη «διγλωσσία» του και όταν λέει ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τον αυτοδιοικητικό χώρο, το εννοεί.

Άρα, η απορία παραμένει. Ποιοι είναι αυτοί και κυρίως, για ποιον λόγο, που συντηρούν το όλο θέμα στην επικαιρότητα; Επεκτείνοντας τον συλλογισμό, ποιους θα μπορούσε να… ενοχλεί μια πιθανή κάθοδος του δημάρχου Κηφισιάς στον κεντρικό πολιτικό στίβο και επιχειρούν να «κάψουν» τη συγκεκριμένη προοπτική;

Γεγονός είναι ότι πλησιάζοντας στις εθνικές εκλογές όλο και θα πληθαίνουν οι «φήμες» και οι «πληροφορίες» για εμπλοκή αυτοδιοικητικών παραγόντων σε αυτές, πόσο μάλλον που υπάρχουν πολλοί άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης οι οποίοι «λοξοκοιτάζουν» προς το Εθνικό Κοινοβούλιο…

Ωστόσο, στην περίπτωση του δημάρχου Κηφισιάς τα πράγματα δεν επιδέχονται «πολλαπλών» ερμηνειών. Ο κ. Γ. Θωμάκος δεν αφήνει κανένα περιθώριο για «δεύτερες» σκέψεις. Η διάψευσή του είναι ξεκάθαρη και κατηγορηματική. Ο όποιος ανταγωνιστής του θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει στον αυτοδιοικητικό χώρο, καθώς αυτό είναι το πεδίο που έχει επιλέξει ν’ αγωνισθεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet