Φθινοπωρινή δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
Κοινωνία

Φθινοπωρινή δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

Την 30ή κατά σειρά δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. «Η αγροτική διοργάνωση του Δήμου αποτελεί πλέον το καθιερωμένο ραντεβού των πολιτών με τις ελληνικές γεύσεις και τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, όλα αρίστης ποιότητας και σε τιμές προσιτές» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: «Την επιτυχημένη δράση, που καθιέρωσε το 2012 ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με στόχο την οικονομική στήριξη των νοικοκυριών της πόλης και των ευάλωτων συμπολιτών μας, έχει αγκαλιάσει το καταναλωτικό κοινό που, σε σταθερή βάση, επιλέγει τη δράση εγχώριων προϊόντων του Δήμου για τις αγορές τους».

Η 30ή δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί από τις 8π.μ. έως τις 2μ.μ., στο πάρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετάσχουν περισσότεροι από 55 παραγωγοί, με πάνω από 250 προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν πιστοποιητικά και άδειες που εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και τις τιμές πώλησης, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή, από 9 π.μ. έως 3 μ.μ., στους τηλ. αριθμούς 213 2038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα 213 2038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται ν’ αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet