Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» για τη Ζωή Λάσκαρη
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» για τη Ζωή Λάσκαρη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον ιερό ναού Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι για ν’ αποχαιρετίσει τη Ζωή Λάσκαρη.

Η καταξιωμένη ηθοποιός εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Στον Άγιο Διονύσιο παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Νόνικα Γαληνέα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η Βάνα Μπάρμπα, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Σταμάτης Φασουλής, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Όλγα Γεροβασίλη, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος κ.ά.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποχαιρέτησε την επί 41χρόνια σύζυγό του με ένα τετράστιχο που της είχε αφιερώσει ένας μοναχός που επισκεπτόταν η ίδια:

«Παρακαλώ τους αγγέλους την έγνοια σου να έχουν μα οι άγγελοι απάντησαν “αγγέλους δεν προσέχουν”. Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα. Δεν βρίσκεται άνθρωπος που να σου μοιάζει. Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας. Την τελευταία μας κοινωνία την λάβαμε μαζί μπροστά στην Παναγία. Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες, και σ’ ευχαριστώ για όλα όσα θα μου δίνεις. Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι και θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό».

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet