Δύσκολη αποστολή στη Δανία για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Δύσκολη αποστολή στη Δανία για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του ΑΣΕ Δούκα

Ο Γιάννης Μοστριός και οι παίκτες του πέταξαν την Τρίτη (22/08) νωρίς το πρωί για τη Δανία με στόχο να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τα παιχνίδια του 7ου προκριματικού ομίλου (G) του UEFA Futsal Cup 2017-2018, που θα διεξαχθούν στο Svendborg.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων, την Τετάρτη (23/08, 15:30), ο Δούκας θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο Kobenhavn Futsal (Δανία), την Πέμπτη (24/08, 13:00) θα παίξει κόντρα στη Record Bielsko – Biala (Πολωνία), ενώ την Παρασκευή (25/08, 18:00), τελευταία ημέρα των αγώνων, θα αντιμετωπίσει την IFA Champion (Βορ. Ιρλανδία).

Μοστριός: «Έτοιμοι για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μοστριός, λίγη ώρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Δανία, μίλησε για τη δύσκολη αποστολή που έχουν μπροστά τους οι «μπλε» στην ιστοσελίδα του συλλόγου, λέγοντας:

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αποστολή. Έχουμε δουλέψει πολύ εντατικά πέντε εβδομάδες, τα παιδιά είναι σωματικά και ψυχικά έτοιμα για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θεωρώ τα πρώτα δυο παιχνίδια τα πιο σημαντικά, καθώς με νίκες περνάμε στο main round. Πάμε να τιμήσουμε σε κάθε περίπτωση τον σύλλογο και τη χώρα μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Την αποστολή του ΑΣΕ Δούκα που ταξίδεψε στο Svendborg για τον όμιλο του Futsal Cup αποτελούν οι: Μοστριός Γιάννης, Κουτσιλάς Βασίλης, Μιχαλόπουλος Δημήτρης, Αλιφέρης Γιώργος, Ασημακόπουλος Θάνος, Βλυσίδης Χρήστος, Βρόντος Γιάννης, Ζέρβας Δημήτρης, Καραβίδας Δημήτρης, Κάρμης Δημήτρης, Κονδυλάτος Σπύρος, Μεντέιρος Πέτερσον, Πολύδωρος Γιάννης, Σιούτης Κυριάκος και Σταυρακόπουλος Χαράλαμπος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet