«Mea culpa» από τον σύμβουλο Κηφισιάς Α. Μανάλη για την αχαρακτήριστη ανάρτηση
Κοινωνία

«Mea culpa» από τον σύμβουλο Κηφισιάς Α. Μανάλη για την αχαρακτήριστη ανάρτηση

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς Ανδρέας Μανάλης (εκλεγμένος με την παράταξη του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου) προσπαθεί «να μαζέψει τον χαμό» που προκάλεσαν προηγούμενες αναρτήσεις του, όπου «διαφήμιζε» το πουλί που σκότωσε στα αποκαΐδια της Ανατολικής Αττικής («Ένα και μοναδικό σε όλο το Γραμματικό» έλεγε η λεζάντα της πρώτης ανάρτησης), αλλά και επιδείκνυε το θήραμά του πάνω στα κάρβουνα, με λεζάντα «Από την παραγωγή στην κατανάλωση!».

Μετά τα πολυπληθή επικριτικά σχόλια κι ενώ μεσολάβησαν διαδικτυακά διόλου κομψοί διάλογοι μεταξύ του συμβούλου και πολιτών, αλλά και οι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους του, τελικώς αναγκάστηκε να προβεί στην παρακάτω δήλωση στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Με αφορμή την πρόσφατη ανάρτησή μου στη σελίδα μου στο Facebook, θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη προς όλους και ειδικότερα προς εκείνους με τους οποίους διαλέχθηκα. H εν λόγω δημοσίευση δεν είχε σκοπό ούτε να προσβάλλει ούτε και να θίξει συγκεκριμένα άτομα ή ομάδες, πόσο μάλλον σε μια περίοδο που διακυβεύεται η οικολογική ισορροπία της χώρας μας από τις φωτιές.

»Επιπρόσθετα, θα ήθελα να δηλώσω ότι έχει ξεκινήσει η κυνηγετική περίοδος, κατέχω νόμιμα κυνηγετική άδεια, και η περιοχή στην οποία κυνηγούσα βρίσκεται 30 χλμ. μακριά από τα σημεία της πυρκαγιάς».

Ανδρέας Μανάλης 
Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς

Ανάμεσα σε όσους έσπευσαν να καταδικάσουν την πράξη του συμβούλου ήταν και η πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Ρένα Πολίτη, η οποία σε σχετική ανάρτησή της ανέφερε:

«Τη στιγμή που η Αττική έχει απολέσει χιλιάδες στρέμματα δασικών εκτάσεων στην πρόσφατη και όχι μόνο, πυρκαγιά, τη στιγμή που χιλιάδες άγρια ζώα κάηκαν ζωντανά πριν λίγες μόνο ημέρες, πλήττοντας καίρια την πανίδα της περιοχής, είναι το λιγότερο αχαρακτήριστο να σκοτώνει κανείς άγρια πουλιά και ζώα και να αναρτά “υπερήφανος” το κατόρθωμά του!!!

»Τάσσομαι κατά της θήρας. Ακόμη όμως και οι κυνηγετικές οργανώσεις θα ωχριούσαν με τη συγκεκριμένη ανάρτηση και τον χρόνο που επελέγη αυτή να γίνει.

»Είμαι εξοργισμένη κι αποτροπιασμένη!». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet