«Το Κιβώτιο» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου
Πολιτισμός

«Το Κιβώτιο» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Άρη Αλεξάνδρου «Το Κιβώτιο» παρουσιάζεται υπό μορφή θεατρικού μονολόγου, στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – «Νύχτες Αλληλεγγύης» την Παρασκευή 25 Αυγούστου.

Την παράσταση ανεβάζει ο Θεατρικός Οργανισμός Νέος Λόγος, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και Κλεοπάτρας Τολόγκου, με τον Φώτη Μακρή στον κεντρικό ρόλο.

Μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους συντελεστές της, τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο, και τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο.

Συντελεστές της παράστασης:

  • Δραματουργική επεξεργασία – Σκηνοθεσία: Φώτης Μακρής, Κλεοπάτρα Τολόγκου.
  • Σκηνογραφία: Διονύσης Μανουσάκης.
  • Μουσική: Γιώργος Νινιός.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8:30 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου ο διοργανωτής Δήμος Χαλανδρίου ζητεί την προαιρετική συνεισφορά των πολιτών σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Μάλιστα, ο Δήμος τονίζει ότι «το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση».

Σημειώνεται ότι στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου) υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet