Ήττα στην πρεμιέρα του UEFA Futsal Cup για τον ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Ήττα στην πρεμιέρα του UEFA Futsal Cup για τον ΑΣΕ Δούκα

Χρειάστηκαν μόλις 10 λεπτά για να βρεθεί από τον… παράδεισο στην… κόλαση. Ο λόγος για την ανδρική ομάδα Futsal του ΑΣΕ Δούκα που ξεκίνησε με το… αριστερό τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον 7ο Προκριματικό όμιλο του UEFA Futsal Cup, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Το συγκρότημα του Γιάννη Μοστριού, στην πρεμιέρα του τουρνουά, ηττήθηκε με 5-3 από την οικοδέσποινα Kobenhavn Futsal, ωστόσο διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στο Main Round της διοργάνωσης, εφόσον καταφέρει να πάρει νικηφόρα αποτελέσματα στα δύο επόμενα παιχνίδια.

Οι «μπλε» προηγήθηκαν 3-0, με τέρματα που σημείωσαν οι Καραβίδας (16’), Σταυρακόπουλος (23’) και Πέτερσον (24’), όμως η συνέχεια αποδείχτηκε οδυνηρή για την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Με πέντε συνεχόμενα τέρματα μετέτρεψαν το 0-3 σε 5-3 και υποχρέωσαν τον ΑΣΕΔ στην πρώτη του ήττα στο ευρωπαϊκό τουρνουά.

Γ. Μοστριός: Αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη της ήττας

Ο προπονητής του Δούκα, Γιάννης Μοστριός, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ανέλυσε τους λόγους που η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κι ανέλαβε την ευθύνη της ήττας.

«Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις ανάγκες ενός πολύ απαιτητικού αγώνα, παρουσιάζοντας καλή αγωνιστική εικόνα. Είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, αρκεί να κερδίσουμε την Πέμπτη τους Πολωνούς. Αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη της ήττας, μιας και ό,τι ζήτησα από τα παιδιά το έκαναν. Αύριο (σ.σ.: σήμερα) ξημερώνει μια νέα μέρα και θα είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής του ΑΣΕ Δούκα.

Πλέον, ο Γιάννης Μοστριός και οι παίκτες κοιτάζουν μπροστά το δεύτερο παιχνίδι που έχουν την Πέμπτη (24/08, 13.00) με αντίπαλο Record Bielsko – Biala και χρειάζονται τριπλή ισοβαθμία για να μπορέσουν ν’ αγγίξουν την πρώτη θέση του ομίλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet