Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη-Σταυράκη στους εισαχθέντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη-Σταυράκη στους εισαχθέντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ

Συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και ευχές για καλή σταδιοδρομία απευθύνει με ανακοίνωσή της η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, αναφέροντας τα εξής:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που μετά από μια κοπιαστική και επίπονη περίοδο εκπαιδευτικής πορείας κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

»Στην προσπάθεια αυτή αναδεικνύονται οι διαχρονικές αξίες της νεολαίας μας που αγωνίζεται με αυταπάρνηση για να κατακτήσει τη γνώση και να οικοδομήσει με προσήλωση και όραμα τη νέα Ελλάδα της Αριστείας, της δημιουργικής λογικής, της καινοτομίας και της ειλικρινούς προσφοράς. Ο τόπος μας, η Λυκόβρυση και η Πεύκη, για άλλη μία φορά, με υπερηφάνεια συνεχίζει την παράδοση των υψηλών επιδόσεων στις πανελλαδικές εξετάσεις, με τ΄ αποτελέσματα να επιβεβαιώνουν τον ζήλο και την εργατικότητα των παιδιών μας, τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν η οικογένεια και οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί.

»Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς, στους ήρωες μιας μάχης χωρίς τέλος, αλλά και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που μοιράζονται με αίσθημα προσφοράς, εξολοκλήρου την αγωνία και το πρόβλημα του κάθε παιδιού.

»Στον αγώνα των εξετάσεων και της ευρύτερης δοκιμασίας πάντα υπάρχει το επόμενο βήμα. Και απευθύνομαι σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Τίποτα δεν κρίνεται και δε σταματά σε μια εκπαιδευτική διαδικασία. Η ζωή είναι ένας αδιάλειπτος αγώνας για γνώση, ανατροφοδότηση και κατάκτηση νέων στοχεύσεων. Αυτό που χρειάζεται είναι να οπλίζεσαι συνεχώς με τις αρετές της υπομονής, της επιμονής, της εγκαρτέρησης και των υψηλών ιδανικών που προσφέρει η “κιβωτός” της εκπαίδευσης. Πάντα υπάρχει η πρόκληση για νέους δρόμους, για νέες προοπτικές.

»Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλό και δημιουργικό ξεκίνημα, κάνοντας πράξη τα όνειρά σας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet